Smart Watch van Samsung

Hoe werkt een Smart watch?

Een smartwatch is een horloge dat digitaal is. In dit horloge zit een computer die op een besturingssysteem draait. Een smart kan je verbinden met je mobiel via bluetooth. (dit is ook in de Samsung Smart Watch

Op een smartwatch kan je verschillende apps downloaden. Veel gebruikte apps hebben vaak met sport en gezondheid te maken omdat een smartwatch dit kan bijhouden.

Hij meet je hartslag en hoe je slaapt en kan dus zo zien hoe jij over een dag presteert. Ook is een smart watch van Samsungte gebruiken met apps zoals Strava, spotify, WhatsApp, NS reisplanner en nog veel meer.

Ontdek hieronder welke best geteste Smart Watches er zijn van Samsung en welke zeer goed in de smaak vallen bij de koper!

Review Samsung Galaxy Watch

Benieuwd naar een review van de Samsung Galaxy Watch? Kijk dan eens naar het volgende Artikel op deze site –> REVIEW SAMSUNG GALAXY WATCH

Man met een Samsung Smartwatch

Samsung Smart Watch

Samsung is een grootte speler als het gaat om Smart Watches. Dit bedrijf heeft al vele merken op de markt uitgebracht en is met de goede kwaliteit van hun horloges niet meer weg te slaand. Maar welk horloge moet ik nou kopen van hun?

Welke Smart Watch van Samsung is het beste voor heren en dames (aanbiedingen)

Omdat Samsung vele Smart Watches op de markt heeft gebracht is het aanbod hierin groot. De Smart Watches hieronder zijn als beste uit de test gekomen en hebben de meest positieve reviews gekregen.

Keuze 1

Samsung Galaxy Watch 3 (481 euro Uitgebreide versie)

Bluetooth Smartwatch, Voor Android, Draaibare Lunette, 4G, Fitnesstracker, Groot Display, 45 mm, Titanium en nog veel meer!

Keuze 2

Samsung Galaxy Watch Active (119 euro)

  • Sportieve smartwatch met hoogwaardige materialen
  • Elegant, frameloos design met verwisselbare armband
  • Uitgebreide fitness- en wellnessfuncties
  • Batterijduur tot 45 uur

Keuze 3

Samsung Galaxy Watch Active 2 (328 euro)

Functies: GPS-snelheid, calorieverbruik, slaapmonitor, stappenteller, dagplanning/-profiel, afgelegde afstand en nog veel meer!

Keuze 4

Samsung Galaxy Watch 3 (399 euro Goedkopere Versie)

Whatsappen, sporten, dagelijks leven, agenda, klassiek horloge, een horloge voor de echte liefhebber!

round silver colored wall clock

Wat mensen zeggen over Samsung

Samsung is een groot bedrijf als het gaat om Elektronica. De Smart Watches van samsung zijn hier een groot voorbeeld van. Ook wij zijn hier zeer te spreken over!

Gemiddelde Publiek