Headset voor het gamen

Waarom headsets handig zijn tijdens het gamen

Bij de meeste game consoles krijg je een klein oortje bij om te praten en om je geluid via het oortje of te spelen. Bij de aanschaf van een computer krijg je helemaal niks.

Een headset is een goede oplossing om het gamen optimaal te beleven en het is ook vaak handig tijdens het spelen van een spel.

Waarom is het handig? Dit omdat je de audio via je headset kan laten afspelen en je zo geen extra kabaal hebt in je kamer.

Ook kan je met een headset horen waar mensen lopen als je bijvoorbeeld Call of Duty aan het spelen bent. Heel handig want zo word jij nooit meer verrast door de tegenstander.

Maar welke headset is nou geschikt voor het gamen en hoeveel geld moet ik aan een headset uit te geven?

Op deze vragen wordt hieronder antwoord gegeven door middel van producten die kwa prijs / kwaliteit verhouding het beste uit de test kwamen. De prijzen zijn variërend maar meestal heb je voor ongeveer 30 euro al een goede headset!

Headset gamen

Headset voor het gamen

Zie hieronder een 7 tal headset die jouw game ervaring optimaal gaan maken en voor een zacht prijsje!

Welke headset is het beste voor het gamen?

Nu vraag je je af welke headset je het beste kan kopen voor het gamen? Onderstaande headset zijn bij duizenden mensen goed in de smaak gevallen en ze zijn hier dus zeer positief over!

Keuze 1

Gaming-headset voor PS4 Xbox One PC (24,99)

Moeiteloze geluidsregeling, licht ontwerp, strak design, surround sound effect, compatibel met meerdere platforms en voor een leuk prijsje!

Keuze 2

XIBERIA Xbox one Headset, PS4 Headset, Gaming Headphones (59,99 euro)

Strak design met led verlichting, Optimaal geluid, voor meerder platformen en nog veel meer!

Keuze 3

Headset Bedrade Gaming Headset (160 euro wat prijzig)

Een dure headset maar wel 1 van de beste die er is met o.a. surround effecten, super strak design, comfort de gehele dag, Instelbare microfoon en nog heel veel meer!

Keuze 4

Trust Gaming GXT 414 Zamak Gaming Headset (44 euro met onderstaande kortingslink)

Een zeer strakke headset voor de gamer die houdt van lang gamen.

Keuze 5

Trust Gaming GXT 310D Radius Gaming Headset (23,78 euro met kortingslink!)

Een camouflage headset voor de gamer die houdt van een gekleurde headset met o.a. zachte earpads, verstelbare microfoon, hoofdband en nog veel meer!