Fitbit Smart Watch

Hoe werkt een Smart watch?

Een smartwatch is een horloge dat digitaal is. In dit horloge zit een computer die op een besturingssysteem draait. Een smart kan je verbinden met je mobiel via bluetooth. (dit is ook in de Fitbit Smart Watch

Op een smartwatch kan je verschillende apps downloaden. Veel gebruikte apps hebben vaak met sport en gezondheid te maken omdat een smartwatch dit kan bijhouden.

Hij meet je hartslag en hoe je slaapt en kan dus zo zien hoe jij over een dag presteert. Ook is een smart watch van Fitbit te gebruiken met apps zoals uber, spotify, WhatsApp, NS reisplanner en nog veel meer.

Ontdek hieronder welke best geteste Smart Watches er zijn van Fitbit en welke zeer goed in de smaak vallen bij de koper!

Let er wel op dat de Smart Watches van hun meer voor de sporters zijn en daar ook meer op ingericht zijn!

smartwatch on a person s wrist

Ontdek Het mooie horloge

Fitbit is een grootte speler als het gaat om smart watches. Dit bedrijf heeft al vele merken op de markt uitgebracht en is met de goede kwaliteit van hun horloge’s niet meer weg te slaan. Maar welk horloge moet ik nou kopen van hun?

Welke Smart Watch van Fitbit is het beste voor heren en dames (aanbiedingen)

Omdat vele Smart Watches op de markt heeft gebracht is het aanbod hierin groot. De Smart Watches hieronder zijn als beste uit de test gekomen en hebben de meest positieve reviews gekregen.

Keuze 1

Charge 4 (105 euro met onderstaande kortingslink)

Lange batterijduur, Mooi en slank design, IOS en Andriod, Leuke prijs.

Keuze 2

Fitbit Versa 2 (159 euro met onderstaande kortingslink)

Ingebouwde Amazon Alexa, Hartslag tracking, GPS, IOS & Android, Gmail, Facebook en nog veel meer opties/apps.

Keuze 3

Fitbit Unisex’s Inspire 2 (85 euro)

Fitness, Gezondheid, Gratis 1 jaar premium trail en voor een leuke prijs!