DJ Gear : Welke DJ Controller Moet ik kopen?

DJ Gear. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten merken DJ Controllers te koop. Nu vraag je je af welke je het beste kan kopen en hoeveel geld je hiervoor moet uitgeven. Begin je net met je DJ carrière dan is het verstandig om eerst uit te proberen op een wat goedkopere controller.

Heb je het al wat beter in de vingers en wil je graag een DJ controller waarmee je veel kan en die er in kwaliteit uitspringt? Kies dan voor Pioneer. Pioneer is al zo lang de grootste speler als het gaat om DJ Controller en met een set van Pioneer draai jij de steren van de hemel!

Dj Controllers Aanbieding, Goedkoop, Beginner, All in One

De prijs van een DJ controller hoeft dus niet duur te zijn maar houd rekening mee dat een goedkope DJ controller relatief weinig te bieden heeft aan opties en je met wat meer een veel beter controller hebt.

Ben je een beginner dan staat er hieronder een mooi beginners setje te koop waarmee jij het DJ’en kan leren. Ook is een All in One (Stand Alone) Dj set een mooi stukje techniek, want hiermee kan je zonder hem te hoeven aan sluiten aan een computer draaien als je een USB stick hebt met je favoriete muziek erop!

Pioneer Dj Controller
Pioneer Dj Controller

Ontdek de DJ Controllers!

DJ Controllers zijn er in vele soorten en maten en met een Dj controller oefen jij je DJ skills. Bekijk hieronder via de groene knop welke jij het beste kan kopen!

Wat is een MIDI Keyboard en hoe gebruik ik hem?

Een MIDI keyboard is geen digitale piano. MIDI wordt gebruikt om elektronische en virtuele instrumenten te aan te sturen d.m.v het maken van noten dat jij invoert op het keyboard. Een MIDI keyboard is geschikt voor alles en wordt daarom heel veel in de muziek wereld gebruikt.

Met een MIDI creëer je dus geluiden en het heeft zelf geen interne geluiden. Een veel gebruikt product en producers maken er de mooiste nummers mee.

Een MIDI keyboard gebruik je met software die je op je computer hebt staan. Dit kan software zijn om piano te leren spelen. Een MIDI Keyboard wordt gebruikt met DAWs (Digital Audio Workstations)

DJ Gear : Het MIDI Keyboard

Met een MIDI Keyboard maak je jouw favoriete tunes en zorg je dat het publiek los gaat op jouw muziek!

DJ Gear : Speakers Voor de Optimale Geluidservaring

Ben jij bezig met je favoriete muziek aan het afspelen of je bent bezig met het maken van je eigen muziek dan mag je hierbij geen speakers hebben waar slecht geluid uit komt.

Een stel goede speakers is zeker nodig om een optimale geluidservaring te hebben en daarom vind u hieronder goed geteste en beoordeelde speakers.

Ook staan hier welke je het beste kan kopen en welke merken er in de smaak vallen bij het publiek. Zo zijn de merken Pioneer en KRK zeer populair en worden deze met grote regelmaat verkocht.

Deze merken staan bekend om hun zuivere geluid en goede kwaliteit. Speakers die dus zeer goed passen in jou studio!

Dj Speakers voor de Ultieme Geluidservaring!

Met een goed stel speakers zorg jij ervoor dat je jou favoriete tunes met plezier kan beluisteren!