Welke Smart Watch moet ik nou kopen?

Hoe werkt een smart watch en welke past het beste bij jouw en welke is het beste uit de test gekomen? Dat lees je allemaal hieronder

Hoe werkt een Smart watch?

Een smartwatch is een horloge dat digitaal is. In dit horloge zit een computer die op een besturingssysteem draait. Een smart kan je verbinden met je mobiel via bluetooth.

Op een smartwatch kan je verschillende apps downloaden. Veel gebruikte apps hebben vaak met sport en gezondheid te maken omdat een smartwatch dit kan bijhouden.

Hij meet je hartslag en hoe je slaapt en kan dus zo zien hoe jij over een dag presteert. Ook is een smart watch te gebruiken met apps zoals uber, spotify, WhatsApp, NS reisplanner en nog veel meer.

Ontdek hieronder welke best geteste Smart Watches er zijn en welke zeer goed in de smaak vallen bij de koper!

rose gold smartwatch on white surface

Smart Watch van Garmin

Garmin is een grootte speler als het gaat om smart watches. Dit bedrijf heeft al vele merken op de markt uitgebracht en is met de goede kwaliteit van hun horloges niet meer weg te slaan. Maar welk horloge moet ik nou kopen van hun?

hand man mobile phone samsung gear

Samsung Smart Watch

Samsung is een grootte speler als het gaat om Smart Watches. Dit bedrijf heeft al vele merken op de markt uitgebracht en is met de goede kwaliteit van hun horloges niet meer weg te slaan. Maar welk horloge moet ik nou kopen van hun?

De FitBit Watch (Sporters)

Fitbit is een grootte speler als het gaat om smart watches. Dit bedrijf heeft al vele merken op de markt uitgebracht en is met de goede kwaliteit van hun horloge’s niet meer weg te slaan. Maar welk horloge moet ik nou kopen van hun?

smartwatch on a person s wrist
De Apple Smart watch

De Apple Smart Watch

Apple is een grootte speler als het gaat om smart watches. Dit bedrijf heeft al vele merken op de markt uitgebracht en is met de goede kwaliteit van hun horloges niet meer weg te slaand. Maar welk horloge moet ik nou kopen van hun?