Een samengestelde verzameling Bureaustoelen voor Ergonomisch werken en Gamestoelen

Ben je op zoek naar een breed assortiment aan Bureaustoelen en game stoelen? Dan ben je hier op de juiste pagina gekomen. Op deze pagina staan stoelen die voldoen aan de NEN keuringen en Gamestoelen die jouw game ervaring beter maakt!
Bureau Stoelen voor Ergonomisch werken
Bureaustoelen NEN-EN 1335 en andere


Op zoek naar bureaustoelen die jouw houding verbeteren en waardoor je minder last krijgt van rug/nek en noem het maar op. Kijk dan hieronder voor een aantal stoelen die voldoen aan de NEN-EN 1335 normen.

Ook staan hier een aantal stoelen die ook ergonomisch zijn maar deze hebben de NEN-EN keuring niet (dit wil niet zeggen dat ze je houding niet verbteren)


Keuze 1

FIXKIT bureaustoel, ergonomische bureaustoel, mesh computerstoel met verstelbare hoofdsteun armleuningen, hoogteverstelling en schommelfunctie, draagvermogen tot 150kg.

Een mooie bureaustoel voor een zacht prijsje (149,99). Deze stoel is comfortabel omdat je veel kan verstellen. Je houding wordt verbeterd doordat de stoel je rug recht houdt en de stoel is ook nog eens zeer flexibel, wie wil dat nou niet?

Keuze 2

Woonliving® Bureaustoel Ergonomisch Comfort Design Zuidas (N)EN 1335 (433 euro)

Wat is allemaal verstelbaar? In hoogte verstelbare lendensteun dankzij klik systeem, In hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare schuine armleggers, Verstelbare zitdiepte, Verstelbare zithoogte, Synchroon-/kantelmechanisme, Gewichtsregeling voor tegendruk in de rug.

Een mooie stoel en hij zit ook nog eens heel comfortabel!

Keuze 3

Schaffenburg Office Furniture Bureaustoel NEN-EN1335 zit en rug zwart (329 euro)

Schaffenburg bureaustoel serie NPR 450, zitting en verstelbare rug in stof en kleur zwart, voetkruis en gaslift aluminium, inclusief zithoogte-verstelling, synchroon mechanisme, schuifzitting en gewichtsinstelling, inclusief lende steun, 3D verstelbare armleuning. NEN1335 ARBO gecertificeerd en gedocumenteerd

Keuze 4

OFFICE 608000 bureaustoel PRO-TEC 200 stof zwart ergonomische draaistoel met verstelbare armleuningen bureau stoel (312 euro)

Comfortabele zitting met hoogteverstellingen en veel veerkracht. Een bureau stoel die jou helpt je houding te verbeteren en hierdoor krijg jij geen last meer van je lichaam omdat je een goede stoel in huis hebt!

Keuze 5

Topstar Open Point SY Deluxe Ergonomische Draaistoel Incl. Armleuningen, Stof, Zwart, Een Maat.(135,97 euro)

Weer een goede bureau stoel die jou helpt je houding te verbeteren. Ademde rugleuning, stevige poten en een stoel die je makkelijk kan draaien voor een leuke prijs! PS. Verkrijgbaar in veel leuke kleuren.

Game Stoelen voor de Ultieme Game Ervaring

Kind aan het gamen op een bureau stoel

Game stoelen

NU OP VOORRAAD


Tegenwoordig is gamen heel populair en je ziet dit dus steeds meer mensen doen. Maar de hele dag op een stoel zitten die niet comfortabel zit wil niemand en je krijgt hier overigens last van van uw lichaam. Tijd dus voor een game stoel die fijn zit en waar u een goede houding bij heeft!

Keuze 1

DXRacer Racing Series R0-N Gamingstoel, Kunstleer, Zwart (323 euro)

Verstelbare rugleuning tot 135 graden en verstelbare kussens voor het hoofd- en onderrug, Hoge stabiliteit door stalen buisframe en aluminium draaikruis, 3-D verstelbare armleuningen, Materiaal: kunstleer, belastbaarheid: 150 kg*

Keuze 2

Trust 22692 Gaming Gxt 707R Gaming Stoel/ Bureaustoel, 360 Graden Draaibaar, Rood (prijs varieert maar nu met korting!).

Volledig 360° draaibaar, in hoogte verstelbare armleuningen gasvering klasse 4 om hoogte te verstellen, 90˚-180˚ aanpasbare ruggensteun kantelbare zitting met vergrendelingsmogelijkheden, sterke en robuuste metalen standaard duurzame, dubbele wielen die soepel rollen, inclusief verwijderbare en verstelbare lende- en neksteun.

Keuze 3

E-sports Game Chair, Lift Chair Office Chair, geschikt for de slaapkamer Hotel Office, Computer Stoel, ergonomische rugleuning en zitting hoogteverstelling Met, Boss Seat, Game Chair, 3 kleuren (492 euro)

Een zeer mooie stoel die uw zitcomfort verbeterd tijdens het gamen. Hij is wat aan de dure kant maar dit neemt niet weg dat dit een hele mooie stoel is waar je veel game uren op kan maken.

Keuze 4

Tectake Gamingstoel Bureaustoel – Premium racing style – Zwart/rood (155,90 euro)

Haal de pole positie direct in huis met deze mooie sport – kuipstoel bureaustoel van tectake. Of het nu thuis, op kantoor, zakelijk of bij het spelen van computerspelletjes is. De ergonomisch gevormde zitting met zijn stabiliserende zijpanelen zorgt voor een hoge mate van comfort.