De Bearmarket is bereikt. Net zoals de aandelen zit de crypto op moment van schrijven (22-06-2022) in een dal. Veel mensen verkopen hun crypto omdat ze geen vertrouwen meer hebben in de digitale middel. Toch is het verstandig om wel te investeren nu alles zo laag staat. Een platform waarmee je dat kan doen is Bitvavo. Bitvavo is een Nederlands platform en ik heb het 1 jaar in gebruik. Hoog tijd om je uit te leggen wat je er mee kan en waarom dit een goed werkend Platform is.

Wat is Bitvavo?

Een korte omschrijving vindt je op hun WEBSITE –> Het Bitvavo platform werd gelanceerd in 2018, met als doel om de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo platform.

Waarom Dit Handelsplatform?

  • Transparante en Lage Kosten. De handelskosten variëren tussen de 0,03% en 0,25%. Daarom behoren de kosten van Bitvavo tot de laagste van de markt.
  • Veiligheid & Accountgarantie. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit, daarom nemen we hierin veel maatregelen. Met Bitvavo Account Garantie is het daarnaast mogelijk om vergoed te worden tot €100.000 als een onbevoegde toegang krijgt tot uw account en uw tegoeden in beslag neemt.
  • Compliance. Bitvavo voldoet aan alle relevante wetgeving en staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Nederlandse Kamer van Koophandel.
  • Handige Mobiele App. Download onze mobiele app om rechtstreeks vanaf uw telefoon digitale valuta te kopen. Beheer uw digitale valuta vanaf uw telefoon, altijd en overal.
  • Stakingopbrengsten. Met de stakingservice van Bitvavo kunt u een interessant rendement verdienen. Stake uw digitale valuta en profiteer van een opbrengst tot 7,5%.
  • Directe Bankoverschrijving. Digitale valuta met euro’s kopen is heel eenvoudig. Bitvavo ondersteunt 8 betaalmethoden, inclusief iDeal voor directe overschrijvingen.
Bitvavo App Review

Bitvavo App

Zoals hierboven genoemd heeft Bitvavo een eigen app ontwikkeld dat heel makkelijk te bedienen is en ook nog eens zeer overzichtelijk is. Zo zie jij in 1 oogopslag hoeveel jouw cryptocurrency waard is. In de app kan je ook gemakkelijk geld op je wallet zetten vanaf je bank en hiermee kan je crypto gaan kopen. Dit betalen doe je gemakkelijk via Ideal.

Ook kan je favorieten instellen. Je ziet dus bij het openen van de app gelijk wat jouw favoriete cryptomunt doet. Ook kan je via de app instellen dat je alerts krijgt van je favoriete cryptomunt. Zie mis je nooit meer wat de munt doet.

Afbeeldingen van de App kan je hieronder en hierboven vinden!

Bitvavo Staking

Staking is niets anders dan het vasthouden van cryptomunten voor een onbepaalde periode in je cryptocurrency wallet. Hiermee ondersteun je de veiligheid en operaties van een bepaald blockchainnetwerk.

Het staken van cryptocurrencies kun je vergelijken met het ontvangen van rente op een gewone spaarrekening. Bij het staken van crypto koop je een bepaalde hoeveelheid van een coin of token die je vervolgens vasthoudt (staakt). Als beloning voor het vasthouden, ontvang je rente op je coins.

Via de App of via internet kan je dit instellen. Met dit staken ontvang je per week gratis cryptomunten!

Mijn persoonlijke Mening

Na 1 jaar aangesloten te zijn bij Bitvavo kan ik zeggen dat ik zeer positief ben hierover. Dit komt vooral omdat de app heel handig en simpel te bedienen is. Ook is alles overzichtelijk en kan je dus zo instappen in de wereld van Crypto.

Je wallet is gemakkelijk op te laden met geld via ideal en je kan ook met slechts 2 drukken je favoriete crypto kopen. Let wel op voordat je crypto gaat kopen welke munt het goed doet en welke munt handig is om in te investeren, meer hierover lees je in –> Crypto in 2022!

Met meer dan 1 Miljoen gebruikers, 10 Miljard handelsvolume in de afgelopen 30 dagen en een score van 8.6/10 uit reviews kan ik met een gerust hart zeggen dat dit een uitstekend cryptoplatform is. Benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat? Klik dan eens hieronder!

Bitvavo Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.