Na 4 jaar tijd een draadloze koptelefoon hebben gebruikt werd ik steeds meer nieuwsgieriger naar draadloze oortjes. In mijn zoektocht naar oortjes kwamen de Galaxy Buds Pro van Samsung voorbij en mijn aandacht werd hier snel door aangetrokken. Na het aanschaffen en het gebruik van 4 maanden werd het eens tijd voor een review. Lees hem hieronder!

Galaxy Buds Pro Unboxing Video

Waarom ik deze Oortjes heb gekocht

Zoals hierboven al aangegeven gebruikte ik eerder altijd een draadloze koptelefoon. Na 4 jaar de koptelefoon veel gebruikt te hebben begonnen de pads die op de oren zitten te stinken en kapot te gaan. Ik heb de pads laten vervangen maar ik was ook op zoek naar goede oortjes voor het sporten.

Tijdens het sporten gaat de zweet niet in de oortjes zitten en hier heb je wel last van met een koptelefoon. Ik heb ze dus vooral gekocht voor het sporten maar ik gebruik ze eigenlijk altijd. Dit komt omdat ze handig en klein zijn en de batterij lang mee gaat.

Specificaties Galaxy Buds Pro

Hieronder in de tabel vindt u de Specificaties van de Samsung Galaxy Buds Pro.

DraadloosJa
DraagwijzeIn Ear
Geschikt voorUniverseel
Ruisonderdrukking & Noise CancelingJa
Geïntegreerde MicrofoonJa
Bluetooth Versie5.0
Oplaad TypeUSB-C
Draadloos opladenJa
Maximale Accuduur Buds 8 uur + oplaadcase 20 uur
Fabrieksgarantie2 Jaar
Bluetooth Bereik100 meter
IP-certificeringIPX7 (Stofdichtheid nvt, dompeldicht)
Introductie jaar2021
Verpakkingsinhoud1x Galaxy Buds Pro, 1x Oplaad Case, 1x USB Type-C kabel
Wifi vereistNee

Plus- & Minpunten Galaxy Buds Pro

Elk Product kent zijn/haar plus- & minpunten. Het goede is dat de Galaxy Buds Pro veel Pluspunten hebben maar ook helaas wel wat minpunten. Welke dat zijn leest u hieronder.

Voordelen

  • Lange Accuduur;
  • Strak Design;
  • Klein en Comfortabel;
  • Goeie Pasvorm;
  • Helder Geluid;
  • Touch bediening;
  • Makkelijk te Connecten;
  • Meerdere rubbers mee geleverd.

Nadelen

  • Geen volledige Noise Cancelling;
  • Geen oplaadblok meegeleverd.

Samsung Galaxy Buds Pro Case

De oortjes worden geleverd in een case die onderdeel zijn van de oortjes. In de case laadt je de oortjes namelijk op en de case is ook een externe accu voor de oortjes. Zo kun je de case opladen en als je de oortjes na gebruik weer terug in de case stopt worden ze opgeladen zonder dat je de case aan de oplader hoeft te doen.

Zoals hierboven ook al gezegd is kan de case ongeveer 20 uur mee en wordt de totale accuduur ongeveer 28 uur! Dit is zeer lang. Let wel op dat je de case niet verliest, wnt zonder de case kan je de oortjes niet opladen!

Galaxy Bud pro Cases

Mijn Ervaring Galaxy Buds Pro van Samsung

Zoals hierboven al gezegd is heb ik de oortjes nu 4 maanden in gebruik. In deze 4 maanden zijn me de oortjes goed bevallen en kan ik ze dus ook aanraden aan mensen die ze misschien wel willen gaan kopen.

Vooral de accu duur spreekt mij erg aan en deze ongeveer 28 uur heb ik zelf uitgetest en bij mij zijn ze 1x maximaal 26,5 uur mee gegaan. Niks aan gelogen dus. Ook het geluid wat uit de oortjes komt is zeer goed en helder en dit komt ook mede omdat Samsung in samenwerking is gegaan met AKG. AKG is een top bedrijf als het gaat om geluidskwaliteit.

Ook is het design van de oortjes mooi en strak en is de pasvorm in me oor ook goed. Ik heb geen last van uitvallende oortjes wat je wel eens hoort. Ik moest hier wel een paar keer goed voor passen maar na 3x proberen ben ik achter de goede pasvorm gekomen. Bij mij zitten ze goed met de uitbolling aan de buitenkant naar boven gericht.

Ik vond het wel jammer dat bij de levering van het product geen oplaadblok bij zat en dat je deze er los bij moest kopen. Gelukkig had ik nog een paar van de blokken liggen en was dit dus voor mij geen probleem. Ook de 99% noise Cancelling is niet helemaal waar. Het meeste buiten geluid hoor je niet maar 99% is wel wat overdreven met oortjes. Ik zou eerder zeggen 70%.

Maar om tot een conclusie te komen kan ik u zeggen dat ik de oortjes van Samsung zeker aanraadt, omdat er zoveel pluspunten aan zitten en ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Tijdelijk zijn de oortjes ook met korting te verkrijgen via bol.com. Kijk de Samsung Galaxy Buds Pro hieronder!

Galaxy Buds Pro in Combinatie met de nieuwe Galaxy Watch?

Lees een uitgebreide review van de Samsung Galaxy Watch –> HIER

Case Galaxy Buds

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.