Na 3 maanden ben ik nog steeds zeer te spreken over de Galaxy Watch 4 van Samsung. Daarom dacht ik dat het tijd wordt voor een Review over deze mooie Smart Watch. In onderstaande review geef ik een korte beschrijving over wat je er allemaal mee kan en wat mijn ervaring is van de Smart Watch van Samsung.

Samsung Galaxy Buds Pro

Het horloge is goed te gebruiken in combinatie met de Galaxy Buds Pro van Samsung. Een uitgebreide review vindt u –> HIER

Om te beginnen zie onderstaande video van Cool Blue die in het kort uit legt wat het horloge allemaal kan!

Samsung Galaxy Watch 4 Prestaties (Video)

Galaxy Watch 4 : Waarom ik hem heb gekocht.

Ik houd van Gadgets en de Galaxy Watch 4 is een gadget die erg gewild is. Ik ben begonnen met de aller eerste smart watch van samsung. Namelijk de galaxy Watch. Deze is mij zeer goed bevallen 3 jaar lang alleen na een tijdje wil je natuurlijk een upgrade.

En daar kwam de galaxy Watch 4 om de hoek kijken. Direct bij de lancering heb ik hem gekocht en ik heb er nog geen moment spijt van. Let wel op dat ik ook een Samsung Mobiel heb en de samenwerking tussen de telefoon en watch zonder problemen verloopt (ik weet niet hoe dat met apple producten zit?).

Product Specificaties Galaxy Watch 4

SoftwareAndroid
Notificaties van je smartphoneAlleen opnemen/ophangen | Apps installeren op smartwatch | Berichten ontvangen | Berichten versturen | Mail lezen | Muziekbediening vanaf smartwatch | Navigatie | Volledige belfunctie
Muziek afspelen zonder smartphoneJa
ActiviteitenAtletiek | Badminton | Cross Fit | Fietsen | Fitness | Hardlopen En nog veel meer
Frequentie hartslagmetingContinu (Kan je instellen)
MeetwaardenAfstandmeting | Bloeddrukmeter | Caloriemeting | ECG functie | Hartslagfunctie | Inzicht in hoeveelheid slaap (uren) | Inzicht in verschillende slaapfasen | Stappenteller | Stressmonitor | Trappenteller | Zuurstofgehalte in bloed
Werkgeheugen1500 MB
Wifi & Bleutooth?Ja
BatterijduurOngeveer 2 dagen

Voor- & Nadelen Samsung Galaxy Watch 4

Tuurlijk heeft elke Smart Watch zo zijn voor- en nadelen, zo ook deze smart watch. Echter zijn er met de vorige versie die ik had zoveel plus punten bij gekomen dat ik zeer te spreken ben over de smart watch. Lees hieronder de voor- en nadelen.

Voordelen Samsung Watch 4

  • Vet percentage meter;
  • Bloeddruk meter;
  • Overstap naar Android;
  • Behoud van draai bezel;
  • Goede Samenwerking met mijn mobiel;
  • Slaapscore meter;
  • Google maps;
  • Strak design;

Nadelen Samsung Watch 4

  • Korte Batterij duur (1,5 – 2 dagen)
  • Onnauwkeurige meting Vetpercentage;

Zoals je hierboven kan zien heeft de Watch helaas ook een paar nadelen.

Mijn Ervaring Samsung Galaxy Watch 4

Zoals hierboven al gezegd is heb de horloge op het moment van schrijven een maand of 3. In deze 3 maanden heb ik hem dagelijks gebruikt en het horloge is mij zeer goed bevallen.

Ik gebruik het horloge veel met sporten en ook om mijn dagelijkse stappen bij te houden voor asr-vatality. Tijdens het sporten als ik een HITT training aan het doen ben wil ik graag weten wat mijn hartslag is en het horloge geeft dit perfect weer.

Ook ben ik lid van ASR vatality en hierbij krijg je beloningen als je je stappen maakt dagelijks. Zonder een horloge die dit bij houdt is het dan bijna niet te doen en dit werkt dus ook goed! Ook krijg ik mijn google maps op mijn horloge als ik hem op de mobiel open en kan zo zien waar ik heen moet.

Een mooi horloge is het zeker omdat het een strak design heeft en alles mooi zwart is (bandje en horloge). Helaas heeft het horloge ook wel een paar nadelen vergeleken met de 1ste versie die ik heb gebruikt.

Zo gaat bij intensief gebruik van de horloge het horloge maar 1,5 tot 2 dagen mee. Dit is erg kort vergeleken met de oudere versie die 3-4 dagen mee ging. Gelukkig stoort die me niet erg meer na die 3 maanden.

Ook is de meting van het vetpercentage erg onnauwkeurig bij mij. Ik heb de meting vergeleken met een professioneel meet apparaat uit de sportschool en dit scheelde wel 3% aan vet. Nu vindt ik dit ook niet heel gek want het is er erg knap als ze met 1 sensor je vetpercentage kunnen meten. Gelukkig had ik me hierop ingesteld en kijk ik niet meer naar mijn vetpercentage op de Smart Watch.

Maar om tot een conclusie te komen kan ik jullie zeggen dat het horloge mij zeer goed bevalt en ik zeker geen spijt heb van mijn aankoop. Het strakke design en de vele opties van het horloge maakt dit horloge tot 1 van de beste Smart Watches die er momenteel zijn!

Samsung Galaxy Watch 4
Mijn Smart Watch

Samsung Galaxy Watch 4 classic (42 & 46 mm)

De prijs van het horloge is de afgelopen maanden wat gedaald en daarom is die nu zeker op een goede prijs kwaliteit verhouding. Je kan de Watch bij meerdere bedrijven kopen. De Galaxy Watch 42 en 46 mm vindt u hieronder! Voor vrouwen raad ik de 42 mm versie aan.

Bandjes

Overige Maten

Bronvermeldingen en Meer informatie vindt u op –> https://technische-weetjes.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.