Ben je ook zo benieuwd naar DJ Controllers maar je weet niet goed welke je moet kiezen en welke het beste bij jouw past? Geen zorgen na het lezen van dit artikel weet je welke DJ Controller je gaat kopen omdat hier de Top 5 van 2021 is voor jou!

Welke DJ Controller Moet ik kopen?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten merken DJ Controllers te koop. Nu vraag je je af welke je het beste kan kopen en hoeveel geld je hiervoor moet uitgeven. Begin je net met je DJ carrière dan is het verstandig om eerst uit te proberen op een wat goedkopere controller.

Heb je het al wat beter in de vingers en wil je graag een DJ controller waarmee je veel kan en die er in kwaliteit uitspringt? Kies dan voor Pioneer. Pioneer is al zo lang de grootste speler als het gaat om DJ Controller en met een set van Pioneer draai jij de steren van de hemel!

Wat zijn DJ Controllers

Een Dj controller is dus een console waarmee je muziek mixt voor jezelf of voor publiek. Als je een standaard uitgevoerde mixer hebt dan heb je meeste 2 jogwheels en hiermee kan je lekker vlot je nummers aan elkaar mixen. Voorde verdere uitleg wat er allemaal op een DJ controller kan zitten verwijs ik je door naar –> Pioneer XDJ-RR Review.

En Dj die aan het DJ'en is op haar controller

Wat zijn de Beste DJ Controllers van 2021

Native Instruments S4 MK3

Compact, mobiel en intuïtief – de vernieuwde Traktor Kontrol S4 MK3 is de essentiële 4-deck professionele DJ controller! De S4 Mk3 Controller wordt geleverd met de bekende Traktor 2 Pro software waarmee u direct aan de slag kunt. De Controller beschikt over RGB knoppen voor betere visuele feedback, goed werkende jogwheels en aluminium afwerkingen voor de duurzaamheid.

Verder heeft de S4 MK3 een 2+1 ontwerp met twee remix decks en een pro-grade mixer met multi-effect eenheden op uw aangeven. Ook heeft de Controller de volledige versie van Traktor Pro 2 wat ervoor zorgt dat u direct aan de slag kunt. Deze software is zeer geschikt voor iedere top dj. Maak mixtapes met een enkele klik met de ingebouwde Mix Recorder.

Pioneer Dj DDj-SB3

Dit is een Controller voor beginners. Het is een Betaalbare controller uitgerust met 2 decks en performance patches. Hij is erg compleet voor de beginnende DJ en je kan hiermee mooi de basics leren van het DJ’en. Mocht je het nog wat goedkoper willen dan kan je altijd voor de onderstaande Hercules Inpulse 300 gaan.

Hercules Inpulse 300

Hercules DJControl Inpulse 300 – DJ-controller met USB – 2 tracks met 16 pads en geluidskaart – inclusief software en tutorials

Mix eenvoudig en ontdek jouw dj-skills met Hercules DJ Controller Inpulse 300. Boek snel vooruitgang met de vijf exclusieve functies van deze controller. Maak je de grondbeginselen van het DJ’en eigen en perfectioneer jouw mix met 16 pads, 8 modussen, grote jogwheels en meer.

Pioneer DJ DDj-1000

  • Aanpasbaar kleurenLCD-scherm op jogschermen bevinden zich in het CENTRE van elk jogwiel, onthult alleen de informatie die u nodig hebt of dat BPM, golfvorm, afspeelpositie of Hot cue, luspunten is
  • De overgang naar deze DJ-controller is een fluitje van een cent dankzij de vertrouwde jog-wielen en lay-out, met behulp van rekordbox Dj met de DDJ-1000 voelt hetzelfde als het afspelen van USB-drives met een NXS2 set-up
  • Verbeterde Magvel Fader is duurzaam voor meer dan 10 miljoen bewegingen, de verfijnde softwareverwerking van het jogwiel en crossfader vermindert de latentie aanzienlijk
  • Voeg textuur toe aan je sets met vier nieuwe Beat FX en vier Sound Color FX uit de DJM-serie mixers
  • Performance pads raken de 16 backlit rubberen prestaties pads om Hot cues, pad FX, beat jump, Sampler, toetsenbord modus, beat lus en toets shift te activeren met een aanraking

DJ Controllers: De Pioneer XDJ-RR

De DJ Controller die jou DJ Carrière een zwaai geeft en je kan mixen als nooit te voren. Dit is een complete DJ controller waar je zeer goed op kan oefenen en waar heel veel op zit. Lees meer over deze Controller in de Review –> Pioneer XDJ-RR.

Dj Controllers van Pioneer

Benieuwd naar Andere Controllers?

Toch niet wat kunnen kiezen uit de bovenste 5? Kijk dan eens op onze DJ Controllers Pagina. Hier staan nog meer Controllers op die zeer goed in de smaak vallen bij de meeste mensen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.