De crypto is in de loop der jaren zeer populair geworden onder de mensen. Grote spelers zeggen ook wel dat dit het betaalmiddel wordt van de toekomst en dat de banken uiteindelijk gaan verdwijnen. Onder de Crypto valt ook de Bitcoin. Dit is de meest waardevolle Cryptomunt. Lees hier wat het is en wanneer je de Bitcoin het beste kan kopen.

Wanneer is de Juiste tijd om Bitcoin te kopen?

Dit is de vraag die vele mensen hebben want de cryptomunt is zeer populair en waardevol geworden. Maar voordat je gaat investeren in de Cryptomunt is het handig om wat achterliggende informatie te weten. Ga niet zomaar de munt kopen en doe dit echt wel wanneer je wat meer research hebt gedaan.

Tegenwoordig zijn er ook cursussen die jou precies uitleggen wat je moet doen en wanneer het handig is in de crypto te gaan investeren. Deze cursussen zijn online te volgen en de mensen die dit verzorgen zijn experts op het gebied in de crypto. Je kunt informatie over de cursus in het volgende artikel vinden:

Waarom een Bitcoin kopen?

Je wilt natuurlijk Bitcoins inslaan omdat je gek wordt van het nieuws dat de Bitcoin weer een nieuwe hoogte heeft bereikt. Elke week is het weer anders en de prijs heeft wel eens gestaan op 60.000 euro. Dit is natuurlijk een record hoogte en daarom zijn zoveel mensen hier geïnteresseerd in.

Maar het geld is niet de belangrijkste reden om de Cryptomunt te kopen. Het gaat om de Techniek die erachter zit. De techniek die erachter zit wordt Blokchain genoemd. Dit is waar het allemaal om draait en dit is een echte vernieuwing.

Wat is Blokchain?

Blokchain zorgt er voor dat jij inzicht krijgt in alle transacties die worden gedaan met de Bitcoin. Je kan er zien wie de Cryptomunt naar wie verstuurd. Het voordeel van dit overmaken van de Crypto is dat er geen derde partij belang bij heeft en dat er dus geen controlerende partij is.

Dit gaat puur alleen om de techniek en dit hoeft dus geen winst te maken. Door de Blokchain kan je dus geld overmaken naar iemand in bijvoorbeeld Amerika zonder dat daar transactie kosten bij komen kijken en de persoon heeft dus gelijk zijn Bitcoin.

Wanneer is het juiste Moment om de Bitcoin te Kopen

Het juiste moment is natuurlijk al geweest want als je de Bitcoin 10 jaar geleden kocht betaalde je er bijna niks voor. Nu is de prijs zo hoog dat je een redelijk investering moet doen om aan de Cryptomunt te komen.

Een investering in iets dat net bestaat is natuurlijk altijd een groot risico maar als je dit goed doet dan kan je een heel grote winst maken. Dit geld dus ook bij de Bitcoin maar helaas is deze tijd geweest. Maar wanneer is het dan wel de goede tijd om de Cryptomunt aan te schaffen?

Dit kan je alleen bepalen als je de koers goed in de gaten houdt. De koers op dit moment is 33.000 euro. Dit komt omdat er nu een dip is en dit bedrag echt wel weer omhoog gaat. Het kan dus nu een goede tijd zijn om te investeren voordat de prijs weer richting de 50.000 schiet (en dit gaat echt wel gebeuren).

Bitcoin koers nieuws meester kopen euro

Plan en Verdeel je Koopmomenten van de Cryptomunt

Het plannen en verdelen van je koopmomenten is essentieel. Doe nou bijvoorbeeld elke maand eens 500 of 1000 euro opzij en investeer dit in bijvoorbeeld de Bitcoin (of een andere Cryptomunt). In de loop der tijd bouw je een mooi bedrag op dat je elke keer investeert en dit betaalt zich in de loop der tijd echt wel uit.

Stel dus voor jezelf een vaste tijd en dag in de maand in en zorg ervoor dat je elke keer wat investeert in de Crypto.

Waar koop ik mijn Bitcoin

Ik zelf koop Bitcoins bij Bitonic. Dit is een Nederlands bedrijf waar de service top en betrouwbaar is. Ook koop je hier je Bitcoins veilig en makkelijk. Ook doe ik naast de het investeren in Cryptomunten beleggen.

Beleggen werkt net iets anders maar hiermee kun je ook in korte tijd heel veel geld verdienen. Lees meer over de cursus die ik heb gevolgd in –> Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Cursus in Crypto

Er zijn vele Cursussen te volgen te jou succes garanderen in de Cryptowereld. Vaak zijn dit valse beloftes en moet je meer doen dan hun zeggen om succesvol te zijn. Gelukkig is daar de Crypto Masterclass van Patrick & Derek. 2 namen die heel veel succes hebben in de Cryptowereld en alle ins en outs weten hierover.

Hun Cursus bestaat uit modules die jou stap voor stap uitleggen hoe en wanneer te investeren in de Crypto. De cursus heeft al duizenden mensen geholpen om succesvol te zijn in de Crypto en mensen zijn zeer enthousiast over de Cursus. Meer lezen over de Cursus doe je –> Crypto Masterclass. Gelijk naar de Cursus toe? Kijk dan eens hieronder!

De cursus heeft al Duizende mensen met succes geholpen en is zeer populair. De Crypto Masterclass is Tijdelijk met Korting via deze Kortingslinks. Mis deze kans niet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.