Je wilt graag beginnen in de Crypto maar je weet niet goed hoe je dit het beste kan aanpakken. Dan is het handig om je te verdiepen hierin en daarom ben je op deze review terecht gekomen. In deze Review wordt de Cryptocommunity aangehaald en wat je hiervan kan verwachten.

Wat is de Cryptocommunity en wie zijn de Oprichters?

De Cryptocommunity is zoals ze zeggen het alles in 1 platform voor jouw eigen crypto. Met deze Community leer jij alles over crypto en wordt je hierbij geholpen door professionals. Log je in als je de cursus hebt aangeschaft dan zie je gelijk in het ledengedeelte dat het er professioneel en betrouwbaar uitziet.

In dit ledengedeelte vindt je onder andere de tijdlijn (met nuttige en waardevolle content), Het forum (gericht meepraten over crypto onderwerpen), De cursus (Complete cursus bestaande uit 8 modules), Groepen (Praat over een gericht onderwerp met je groep) & Exclusieve Discord server (Blijf bij met ontwikkelingen).

Er is ook nog content te vinden die exclusief is. Deze content is door de makers zelf gemaakt en bevat informatie over crypto, nieuwsberichten, etc. Ook kun je je eigen profiel aanmaken en hiermee sociale interactie hebben met anderen. Maar wie zijn de Oprichters nou en wat is hun achtergrond? Dat vind je nu zo uit!

Oprichters Cryptocommunity

Oprichters Cryptocommunity crypto beleggen day trading

Max –> Max is sinds 2017 actief bezig met cryptocurrency en richt zich meer op de FinTech sector, ethische vraagstukken van cryptocurrency en nieuwe technologie.

Abe –> Abe is geïnteresseerd in de macro economie en de rol van cryptocurrencies en innovaties in het grotere plaatje. Na zijn Masterstudie Internationale Economie in 2017 ontdekte hij Bitcoin en cryptocurrencies.

Maarten –> Maarten “Moosty” is al sinds 2013 actief met Bitcoin, toen hij zijn eerste Bitcoin voor slechts €100,- kocht. Nadat hij 5 jaar bij Google in Amsterdam heeft gewerkt, is hij sinds begin van 2020 internetondernemer.

Gratis Bitcoin training!

Volg hieronder de gratis Bticoin training van de mannen!

Cryptocommunity de Cursus

Voordat ik de inhoud van de verder ga uitleggen geef ik jou eerst de Bonussen en de inhoud van het gehele pakket. Deze zijn:

 • Complete Cryptomanual (97,-)
 • Checklist Crypto Spotten (47,-)
 • Quick start manual (27,-)
 • Free manual (19,-)
 • Toegang tot 8 zeer waardevolle modules, van het veilig starten met crypto tot gevorderd portfolio management beheren (hoe investeer ik slim en welke coins moet ik kopen?)
 • Gratis downloads: waaronder de Crypto Portfolio Tracker (t.w.v. €249)
 • Crypto Spotten Checklist (Hoe vind je de 20X coins)
 • Exclusieve community content
 • 24/7 support in de community
 • Veilige leeromgeving

1 –> De introdutie

In de eerste module is de introductie tot de cryptowereld. in deze introductie staat het mooie citaat.

Durf te experimenteren en neem nieuwe kennis tot jezelf

2 –> Complete start in 5 stappen

In deze module ga je beginnen met de basis en het starten van het kopen van je eerste crypto! In deze module word behandeld het kopen in verschillende altcoins, waar cryptocurrency kopen, hoe beheren van je cryptocurrencies, opslag crypto en juiste internet browser voor crypto.

3 –> Cryptocurrency kopen

Dit is een zeer uitgebreide formule over exchanges en brokers. Hierin moet je opletten dat je jou favoriet of favorieten kiest. De volgende lessen kan je in deze module verwachten:

 • Best Practices;
 • Trading Exchanges;
 • Broker Exchanges;
 • Aanmelden bij exchanges;
 • Wat zijn cryptocurrency Exchanges;
 • Centrale & Decentrale Exchanges.

Veel lastige woorden? Schrik hier niet van want alles wordt duidelijk uitgelegd en deze informatie neem je snel tot je.

4 –>Cryptocurrency bewaren – Wallets

Je bent je eigen bank als je in de crypto zit. hierbij hoort ook de beveiliging van jouw eigen crypto. Je kan niet zoals met je bankpasje als je het verliest het blokkeren en vragen om een nieuwe. Nee bij de crypto gaat dat anders.

Je crypto ’s sla je op in wallets. Dit is een digitale portemonnee die jij in deze module gaat leren beheren en beveiligen.

Cryptocurrency beleggen day traden

5 –> Cryptocurrenct onderzoek

Je gaat nu echt in actie komen en er wordt van jouw gevraagd om onderzoek te gaan doen. Dit onderzoek staat immers aan de basis van je succes in de crypto. In deze module leer je begrippen die je tegen gaat komen als jij gaat handelen of investeren in crypto’s.

6 –> Online Privacy en Veiligheid

Deze module geeft jou informatie die je nodig bent om jezelf veilig te houden. Dit kan door middel van tools die jouw identiteit en crypto ’s veilig houdt.

7 –> Investeren en Handelen

Deze module leert jou alles over investeren en handelen in crypto’s. Hierin word benadrukt het belang van een divers portfolie. Je leert dus de basisprincipes die jou tot een goede handelaar en investeerder gaan maken!

8 –> Portfolie Managment

Hierin leer je om eens sterk portfolio samen te stellen die belangrijk is voor jezelf. Hierin leer je:

 • Cryptocurrency portfolio;
 • voorbeeld algemeen portfolio;
 • Beleggingsconcepten;
 • Mogelijkheden tot investeren;
 • Best practices.

Mijn ervaring Cryptocommunity

Ik ben al 2 jaar bezig met de Crypto wereld en in die tijd heb ik al aardig wat opgebouwd. Toch was dit me niet genoeg en zocht ik naar mensen die mij verder konden helpen naar een hoger niveau. Ik deed het immers ook alleen maar voor de hobby naast mijn andere werk. Naast de crypto deed ik ook nog day traden en beleggen (dit wordt verder behandeld in onderstaande artikelen).

Maar nu terug naar de crypto. In die 2 jaar tijd heb ik zelfs een aantal (2 dus) Bitcoin weten te bemachtigen die ik nog steeds heb! Maar ik wou meer en ik wou kijken naar andere mogelijk goede cryptomunten.

Via Cryptocommunity en eigen ervaring ben ik gaan zoeken naar Ethereum en Ripple. Naar veel investeringen en handelen ben ik op een leuk aantal van die munten gekomen. Momenteel bezit ik 28 Ethereum en 4500 Ripple (deze zijn helaas niet veel waard).

Ik kan dus zeggen dat ik wel degelijk de voordelen van de Cursus heb benut en me momenteel goed vermaak in de Crypto wereld. Al met al kan ik dus zeggen dat ik zeer tevreden ben over de cursus en je echt waar voor je geld krijgt.

Logo CryptoCommunity
Logo CryptoCommunity

Crypto aandelen, Day traden & Beleggen

je kan natuurlijk ook gaan day traden in de crypto of er in beleggen. Voor het day traden en beleggen kan je naar het volgende kijken:

Dit zijn cursussen die ik in het verleden hebt gevolgd en die je mooi kan combineren met de crypto!

Cryptocommunity kopen (kortingslinks!)

Je kunt voor een maandelijks abonnement kiezen maar je kan ook kiezen voor een levenslange toegang. Let op dat je via onderstaande link de Cursus tijdelijk kan kopen met hoge korting! Beging dus met jouw Crypto avontuur, word een grote spelen in de Crypto wereld en verdien heel veel geld!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.