Huddle Software is een populaire Nederlandse software die wordt gebruikt voor sites met een ledengedeelte. Maar wat kan je nou verwachten van de Software en wat vinden ik en andere mensen van deze Software? Kom daar achter in onderstaand artikel!

Wat is Huddle Sofware van de IMU

Deze vraag is heel simpel te beantwoorden. Met the huddle Software van IMU kan je binnen een mum van tijd een membership of cummunity opbouwen. Met deze software kan je jou leden samen en ergens onder brengen. Ideaal dus voor een cursus die jij verkoopt met een ledengedeelte en ook nog eens in het Nederlands!

Huddle software is populair met een sterk aantal groeiende leden!

Binnen enkele Muisklikken staat jouw Community online

Het is een simpele software waarmee je slechts binnen een paar klikken jouw Community online hebt. Voor de rest kan je de volgende Functies en voordelen verwachten:

 • Eigen beheer en op jouw eigen domeinnaam;
 • Forum Boards voor overzichtelijk inrichten van je Community;
 • Easy Editor –> Zeer gebruiksvriendelijk voor optimaal plezier;
 • Pinboards voor visuele aantrekking;
 • Polls om leden eenvoudig vragen te laten stellen;
 • Profielen daarmee hebben leden hun eigen profiel met Trophy’s;
 • Privé berichten, ideaal voor leden die iets met elkaar willen bespreken;
 • Tags en Notificaties om iedereen te laten weten wanneer er wordt gereageerd;
 • Digest –> Hoogtepunten per e-mail naar de leden;
 • Banners –> Ideaal om te plaatsen voor events of acties;
 • Groepen om naast je forum nog specifieke groepen te maken;
 • Zoekfuncties om eenvoudig naar antwoorden en onderwerpen te zoeken in je forum topics;
 • Optimale weergave om mobiele telefoons;
 • Gratis Huddle app om leden te laten inloggen en jouw programma’s te volgen;
 • Facebook inloggen –> Eenvoudige registratie en inloggen via Facebook;
 • Leden laten aanmelden via E-mail Registratie;
 • Koppelingen makkelijk maken via Zapier.

Mocht jou de Huddle Software nou wat lijken? dan kan je deze hieronder 14 dagen GRATIS uitproberen!

Wie zijn de IMU En Waarom Huddle en geen gratis Plugin?

IMU staat voor de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Zei zijn dus de oprichter van de IMU en van bepaalde software programma’s. 2 mannen met zeer veel ervaring en kennis van zaken en dus zeker een betrouwbaar stel met goede software.

Maar waarom zou ik dan voor de Betaalde software The Huddle gaan en niet voor Gratis Plugins? Nou dit is simpel want de meeste plugins geven helemaal niks om de achterkant en zien er alleen van de voorkant mooi uit. terwijl dit in evenwicht moet zijn om een goede plugin te hebben.

Met de achterkant bedoel ik de code die achter de plugin schuilt en die vaak heel groot is en als lastig wordt ervaren door bijvoorbeeld een google. Ook een nadeel van gratis plugins is dat deze vaak niet goed samen werken en je hiermee hinder ondervindt.

Door deze hinder kan bijvoorbeeld je websites niet meer goed werken en daar verlies je bezoekers mee!

Met de huddle software heb je deze hinder niet omdat alles goed samenwerkt en google jou website ook niet als groot en lastig ervaart, waardoor je weer hoger gaat scoren in google. The huddle software is dus ideaal en gebruiksvriendelijk. Verderop mijn ervaringen en die van anderen.

Maar eerst een filmpje waarom Digitale Producten succesvol zijn (die je met Huddle kan promoten).

Voorbeelden van Huddle Gebruikers die zeer succesvol zijn!

Er zijn heel veel mensen die al gebruik maken van deze software. Veel mensen die digitaal hun producten verkopen maken gebruik van deze software. Hieronder zie je een aantal gebruikers van de Huddle Software.

Hierboven ziet u dus een aantal gebruikers van de Software die hun Digitale Producten met groot succes verkopen en waar mensen heel enthousiast over zijn! Deze producten zijn:

Mijn ervaring + die van andere Gebruikers van de Software

Sinds de aanschaf van de Software ben ik ook begonnen met de software om te gaan ontdekken wat ik er allemaal mee kan. Ik moet je zeggen dat ik zeer positief ben over de software want deze helpt jou met veel problemen waar je tegen aan loopt.

Het fijne is dat de software heel soepel werkt en ook nog van Nederlandse afkomst is natuurlijk. Wil jij dus ook jou eigen community opbouwen en je cursus gaan verkopen dan raad ik jou de Software zeker aan omdat je hiermee jouw merk relatief makkelijk opbouwt en je dit tot een groot succes kan laten groeien met de juiste motivatie!

Huddle software

Ook zijn andere gebruikers zeer positief over The huddle Software en groeit het aantal gebruikers sterk in de afgelopen tijd. Zie hieronder een aantal reacties van mensen die werken met de Software.

Positieve reacties van gebruikers van de Software

Wat kost The Huddle Software Mij?

Mocht je nog niks met software hebben gedaan dan kan je eerst 14 dagen gratis uitproberen. Mocht de software na die 14 dagen je heel goed bevallen dan kan je kiezen uit 2 varianten (deze zie je hieronder).

The huddle Software kosten

Schaf je dus de cursus aan je betaald gelijk voor 1 jaar dan heb je een korting van 145 euro zoals je kunt zien!

Conclusie: Zou ik The Huddle Software Aanschaffen?

Mijn conclusie is dat je zeker de Software kunt aanschaffen mocht je een Digitaal product hebben dis je wilt gaan verkopen en hiernaast een grote Community wilt opbouwen die jouw merk ook laat groeien! De kosten moet je niet van schrikken want je krijgt er zoveel voor terug en het werkt zo soepel dat je hier geen spijt van krijgt!

Begin dus met The Huddle Software van de IMU en laat jouw Product of Community groeien tot de grootste van Nederland!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.