Wil je zelf gaan klussen maar je weet niet goed hoe je iets moet bouwen en wat je nodig bent? Dat is best lastig en ok om iets te bedenken zoals een buitenkeuken, bed, bank of een bar is moeilijk. Hieronder in het artikel worden handige klustips gegeven en word er een product aangeboden die boordevol zit met bouwtekeningen (wel +10000).

6 Handige Tips wil je zelf gaan beginnen met Klussen

De meeste klussen in en rondom het huis kan je echt wel zelf doen. Voor de mensen die helemaal handig zijn is het vaak ook nog mogelijk om bijvoorbeeld een hele verbouwing te doen. Maar ook voor de minder handige mensen is er heel veel zelf te doen.

Je kan echt wel een vloer leggen, muur schilderen of een kast maken zolang je maar weet wat je moet doen. Voor diegene die zelf wilt gaan klussen geef ik hieronder 6 Praktische tips die het klussen makkelijker maken.

Zorg voor goed Gereedschap

Goed gereedschap scheelt je de helft van de tijd omdat hiermee alles goed en snel vast te maken is of aan te sluiten. Moet je bijvoorbeeld heel veel schuren dan is het handig om een schuurmachine te hebben. Of moet je veel boren dan is een boormachine geen overbodige luxe.

Lees je in Voordat je Begint met Klussen

Zoek bijvoorbeeld in ene kluswijzer op wat je moet doen voordat je ergens aan begint. hiermee voorkom je domme fouten en weet je precies wat je moet doen. Ook is het handig om eerst een bouwtekening te bekijken voordat je zomaar iets vast maakt.

Haal alles in Huis

Hier gaan veel mensen vaak de fout mee in. Door het halen van niet genoeg materiaal moet je steeds op en neer rijden naar een bouwmarkt en hier gaat veel tijd in zitten.

Denk om je eigen Veiligheid en dat van Anderen

Veiligheid is het belangrijkst als je aan het klussen bent en dat niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen die mee klussen natuurlijk. Je wilt niet dat er iets mis gaat met jouw of iemand anders!

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Klussen met Elektra en Water

Het klussen met elektra moet veilig gebeuren want je wilt niet dat iets in de brand komt te staan of jezelf onder stroom komt te staan. Houdt ook kinderen uit de buurt als je werkt aan elektra want kinderen zitten graag overal aan. Meer weten over het klussen met elektra? Kijk dan eens na onderstaand Product.

Cursus zelf Elektrische Installatie Plaatsen.

Wanneer je gaat klussen aan water is het belangrijk dat je de hoofdkraan dicht draait. Denk er ook aan dat je wat reserve water hebt in een fles want je zult niet zien als jij bezig bent met een leiding dat iemand graag water wilt.

Klussen aan je Meterkast is Elektra in huis

Kijk of je een Vergunning nodig Bent

Voor de kleine klussen in en rondom het huis ben je vaak geen Vergunning nodig. Maar doe je bijvoorbeeld ene flinke verbouwing of je haalt een grote boom weg uit je tuin dan ben je vaak wel een Vergunning nodig.

Doe het Zelf Klussen met Bouwtekeningen van Freds Bouwtekeningen

Bent u nou enthousiast geworden en je wilt zelf gaan klussen in of rondom het huis? Dan is Freds Bouwtekeningen wat voor jou. Hierin staan wel meer dan 10000 Bouwtekeningen en aan de hand daar van weet je precies hoe je iets moet bouwen en wat je er voor nodig bent. Je kan onder andere verwachten:

 • Badkamermeubels;
 • Bar;
 • Banken;
 • Buitenkeuken;
 • Carports;
 • Bloembakken;
 • Biljart tafel;
 • Bruggetjes;
 • Brievenbussen;
 • Bureaus;
 • Decoratie;
 • Deuren;
 • En nog veel meer te ontdekken…..

Kortingslink Freds Bouwtekeningen

Bent u Benieuwd naar Freds Bouwtekeningen klik dan op onderstaande afbeelding(Kortingslink)! Wilt u eerst een Review Lezen dan kan dat hier –> Review Freds Bouwtekeningen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.