Het product dat je hier vindt is de Crypto Masterclass. Deze bestaat uit onze Cryptocurrency Cursus, Crypto Portfolio én een stapel extra e-boeken! Met deze online cursus leren mensen om te investeren en te traden in cryptomunten.

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrency’s en blockchain. We bestaan sinds 2017 en trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie.

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen maar in 2022 is deze weer aan het terugkomen! Google voor de grap op “Bitcoin” en je ziet overal weer nieuwsartikelen die gaan over de fluctuaties van de munt.

Wat is de Crypto Masterclass en wat houdt de cursus in?

Wanneer jij hebt besloten om de Crypto Masterclass te kopen, ontvang je een groot pakket die uit verschillende dingen bestaat. Deze investering die jij in jezelf en het product doet is een goede investering.

De content die in het pakket zitten geven jouw een inzicht in de crypto wereld en hoe je hiermee veel geld kan verdienen. Derek en Patrick leren jou skills en geven nuttige informatie waar je je hele leven wat aan hebt.

Wil jij het dus gaan maken in de crypto wereld dan is dit product een goede start hierin. de Crypto Masterclass ziet er als volgt uit

het logo van de crypto masterclass van Derek en Patrick

De inleiding

Hierin wordt uitgelegd door middel van teksten wat het fundament is van handelen in crypto. Je krijgt hier onder andere inzicht in geld, Blockchain, Smart Contracts, Bitcoin etc. Deze informatie heb jij nodig om de basis te leren.

Module 1: Het geld van de toekomst

Les 1 – Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
Les 2 – Wat is Bitcoin?
Les 3 – Wat is blockchain?
Les 4 – Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
Les 5 – Wat zijn cryptocurrency’s en welke soorten kennen we?

Module 2: Crypto Kopen

Module 2 bestaat uit video’s waarin wordt uitgelegd hoe je cryptocurrency moet kopen. Hierin ga jij ook je eerste crypto kopen. Dit wordt toegelicht vanuit Bitvavo en exchange Binance. Ook word er nog ingegaan op andere exchanges, zoals BitMEX, Litebit en IDED.

Module 3: Bouw je onbreekbare kluis

Hoe beveilig je zo goed mogelijk je wallets, zowel online als offline. Het is heel belangrijk dat je je crypto wallet goed beschermd. Anders kunnen andere mensen dit kraken en ben je al je hard verdiende geld kwijt.

Module 4: De verdiende beloning

In deze module wordt er met video’s uitgelegd hoe jij snel winst maakt en dit makkelijk en goedkoop kan laten uitbetalen. Op deze manier kan je je crypto omwisselen voor echt geld. Belangrijk omdat je niet over met crypto kan betalen natuurlijk.

Module 5: Wees de investeerder

Hierin wordt dieper ingegaan op hoe je door middel van ICO(Initial coinn offering) je geld kan verdienen. ICO waren zeer populair zo 3 jaar geleden, helaas is dat nu veranderd.

Module 6: Leer crypto trading want dit is de industrie van de toekomst

Wat is een exchange? Wat zijn cyclussen? Wat zijn Bubbels? Op deze vragen wordt uitleg gegeven door middel van video’s. Ook wordt er uitgelegd wanneer jij het beste kan kopen en verkopen. Meekijken met een live trading sessie van Derek en Patrick. Een zeer belangrijke module dus want hierin ga je echt geld verdienen.

Module 7: The Winning Mindset

Hierin wordt uitgelegd wat de ideale mindset is. denk hierbij aan je dromen en angsten, hoe je leert van fouten. Een goede mindset is van groot belang want met een goede mindset verdien jij veel geld.

Het eindexamen crypto masterclass cursus

60 vragen krijg je voorgeschoteld in het eindexamen om je opgedane kennis te testen. Behaal je dit eindexamen dan wacht er een mooi certificaat die je met trots kan laten zien!

De E-Books van de Crypto Masterclass cursus

Naast de toegang tot de volledig cursus van de Crypto Masterclass krijg je ook toegang tot een aantal hele handige E-books. Dit zijn de volgende:

 • Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst (Waarde 15 euro);
 • Een leven zonder zorgen dankzij bitcoin (Waarde 35 euro);
 • Crypto Belastinggids (Waarde 30 euro);
 • De Bitcoinbijbel (Waarde 40 euro);
 • 12 Waardevolle Crypto Tips voor beginners (Waarde 40 euro);
 • De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten (Waarde 75 euro).

Zoals je kunt zien krijg je veel E-books erbij met een totale waarde van 235 euro!

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick en Derek zijn de mensen achter de Crypto Masterclass. Hun site allesovercrypto.nl is een website over de cryptocurrency en trekt heel veel bezoekers. Patrick en Derek hebben allebei zo ongeveer 7 jaar ervaring in de crypto wereld en hebben in die tijd veel kennis en skills opgebouwd.

Ze zijn hierdoor zeer succesvol in de cryptowereld en verdienen hier veel geld aan. De kennis van beide heren hebben ze in de cursus gestopt en daardoor is het een hele goede cursus geworden.

Ze helpen mensen echt met hun doelen en vele mensen behalen grote successen hiermee. Ik kan dus wel met zekerheid zeggen dat het geen Scam is en je waard krijg voor je geld.

Derek en Patrick van de Crypto Masterclass
Derek en Patrick

Voor en Nadelen van de Crypto Masterclass

Natuurlijk zitten er altijd voor en nadelen aan een cursus. Echter zijn er meer voordelen aan deze cursus dan nadelen. De cursus heeft de volgende voordelen:

 • Een complete cursus die je alles leert over handelen in de cryptocurrency;
 • Docenten hebben zeer veel ervaring met crypto, de fouten die zei hebben gemaakt maak jij niet meer;
 • Je krijgt je geld terug als de cursus je niet aanstaat;
 • Veel gratis bonussen;
 • Volg je de gratis training dan maak je kans op 500 euro korting. altijd mooi meegenomen!

De volgende nadelen zitten aan de cursus:

 • ICO is een risicovol product en zit in de cursus;
 • Het is best lastige stof. Maar wie doorzet komt er als winnaar uit.

Mijn ervaring van de Crypto Masterclass

Na een tijdje gebruik hebben gemaakt van de Crypto Masterclass kan ik zeggen dat het product een hele nuttige investering is geweest.

Ik snapte in het begin helemaal niks van de cryptocurrency maar na het kijken van de video’s en het leren ervan ben ik veel hierover te weten gekomen. Inmiddels verdien ik ook aardig wat geld met de Crypto.

Ik ben dus zeer positief over de cursus en kan zeggen dat Derek en Patrick geen oplichters zijn en je echt waar krijgt voor je geld. Mocht je intresse hebben in de reactie en ervaring van andere mensen? Kijk dan een op hun SITE.

Wat zijn de kosten van de Crypto Masterclass?

De prijs van de cursus is momenteel van 2000 euro naar 997 en volg jij de online lessen dan kan je nog kans maken op 500 euro korting. Dus je kan uiteindelijk op 497 euro terecht komen en dat is echt weinig geld voor een cursus zoals dit.

Benieuwd naar de cursus en een gratis training? Klik dan hieronder op de groene knop.

Niet goed geld terug garantie

Mocht de cursus na een tijdje toch niks voor jou zijn? dan kan je je geld terug krijgen. Let op dit kan alleen als je een chatbericht stuurt naar de heren. Het risico ligt dus volledig bij Derek en Patrick.

De crypto cursus van derek en patrick met alles wat erbij zit

Andere manieren van geld verdienen op het internet

Mocht jou de crypto wereld toch niet wat lijken maar je bent wel benieuwd naar andere manier van geld verdienen op het internet? Kijk dan eens naar de volgende producten:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.