Tegenwoordig wordt je dood gegooid met advertenties over hoe je snel online geld kan verdienen. Ik kwam laatst de SMMB Masterclass tegen van Boyd Hoek en heb besloten hiermee te beginnen om te kijken of het wat voor mij is. Na een aantal maanden bezig te zijn geweest met de SMMB Masterclass geef ik jou een eerlijke review over de online cursus.

Wat is SMMB Masterclass?

SMMB staat voor Social Media Marketing Business. Je kan het ook in het Engels tegen komen als SMMA en dan staat het voor Social Media Marketing Agency. In de SMMB Masterclass leer je hoe je een bedrijf opzet waarin je advertenties beheert en regelt op de social media Platformen.

Voor mij een goed verdienmodel, want hoe langer je hier mee bezig bent hoe minder tijd je er in hoeft te steken. Mocht je een succesvol bedrijf zijn dan heb je ook een hoog inkomen hiervan. Je gaat steeds meer uitbesteden en jij bepaalt met wie je wel of niet samen wilt werken.

Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass cursus om online geld te verdienen
Boyd Hoek

Wie is Boyd Hoek en is hij Betrouwbaar?

Boyd is een jongen die je waarschijnlijk veel tegenkomt op social media. Boyd is hoe ze het noemen een ”high school dropout”. Dit wilt zeggen dat die met school is gestopt en zich is gaan richten op geld verdienen online.

Boyd Is ook de CEO van Digital Presence en hij verteld veel over zijn SMMB Masterclass. Hij verteld ook hierbij dat hij meer dan 10.000 euro per maand verdient. Boyd maakt advertenties waarin hij jou wilt overhalen om de Gratis video training te volgen.

In deze Gratis video training legt hij uit hoe zijn bedrijf werkt en zijn businessmodel. Dit was voor mij een eye opener waarin ik steeds meer geíntreseerde raakte in zijn cursus. Zie hieronder een video over Boyd Hoek

Is Boyd Hoek geen SCAM en kan ik hem vetrouwen?

Dit is een vraag die veel mensen in hun hoofd hebben, want je wordt immers overspoeld met advertenties over hem of over andere mensen die een online cursus aanbieden. Ik heb hier een snel en simpel antwoord op: Ja, Boyd Hoek is betrouwbaar en zijn cursus ook!

Ik ben zelf na het zien van zijn advertenties op onderzoek gegaan, omdat het er allemaal veel te mooi uitzag en met mijn onderzoek ben tot de conclusie gekomen dat Boyd:

 • Veel mensen heeft geholpen met een succesvol Social Media Marketing Bedrijf op te zetten;
 • Dat hij geen schuilnaam gebruikt en gewoon echt zegt wie hij is en wat hij doet;
 • Dat die goed bereikbaar is via verschillende Social Media Kanalen;
 • En dat de mensen positieve reviews achterlaten over de SMMB Masterclass.

Inhoud van de SMMB Masterclass

Nu geef ik je een kijkje in de keuken van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Hierdoor heb jij een kort overzicht met wat je allemaal kan verwachten van de online cursus en als jou dit wat lijkt.

De cursus zelf is opgedeeld in 6 modules waarin Boyd jou de fundering laat leggen van een succesvol bedrijf. De modules mag je in je eigen tempo doen dus haast je niet en neem alles goed in je op en volg Boyd zijn aanwijzingen.

Module 1: Je fundering Leggen

De eerste module gaat vooral over wat je gaat doen de komende tijd. Hoe steekt de markt in elkaar en welk businessmodel word er behandeld. Hierover zijn vier video’s gemaakt. Een zeer motiverend begin!

Module 2: Resultaten Behalen

In dit onderdeel ga je echt je resultaten behalen. Hierin richt je je veel op clickfunnels en ads. Ook zie je hoe Boyd het aanpakt en hoe het er in de praktijk aan te gaat. Wel is het dan je veel aan het kijken bent naar video’s (dit kan wel uren duren). Maar het is een gouden Module.

Boyd Hoek zijn bankrekening door de SMMB Masterclass. Hij verdient online veel geld

Module 3: Je Eerste Klant

Hoe krijg je je eerste klant en zet je eigen bedrijf op. Dat is wat deze module inhoudt. Leuk want het echte werk gaat nu beginnen en zorg ervoor dat je optimaal presteerd om je eigen bedrijf winstgevend te maken! Ps Deze module is kort met maar 2 video’s (gelukkig).

Module 4: Sales!

Voor mij en als het goed is voor iedereen het belangrijkste onderdeel van de cursus: Namelijk de SALES! Maar hoe ga jij die sales maken? Boyd legt het allemaal uit in deze Waardevolle module. Je leert hierin hoe je een goed einde brengt aan cold calls.

Boyd heeft hiervoor een zeer goed Formule die ervoor zorgt dat je makkelijk aan afspraken komt met Potentiële klanten. Boyd deelt hierin zijn eigen sales calls. Als laatste in deze module legt Boyd uit hoe je een salesmeeting gaat hebben met een klant.

Hoe zorg je ervoor dat je weggaat met een ondertekend contract en hoe maak je een connectie met wederzijds vertrouwen.

SMMB Masterclass van Boyd Hoek heeft grote Successen

Module 5: Systemen en Processen

In de laatste 2 Modules ga je veel aandacht besteden aan je bedrijf optimaliseren. Hiermee ga je na het volgende niveau van je business en dit is echt gaaf! Hierin beperk je je administratieve lasten en Boyd leert je hoe jij een magisch contract aangaat.

Ook leer je in deze module hoe je extra klanten binnen haalt en jij deze klanten ook waarde aan kan bieden. Hecht hier veel waarde aan want veel bedrijven verliezen hun klanten omdat ze na het binnen halen van een klant denken dat ze de klant ”voorgoed” binnen hebben.

Module 6: Passief Maken & Schalen

In de laatste Module zit een video van een uur met hierin lessen hoe jij freelanchers kan vinden en deze kan inzetten voor je eigen bedrijf. Als goed is heb je deze kennis al in de vorige module’s opgestoken, zo niet dan doe je dat nu!

Bonussen bij aanschaf SMMB Masterclass

Heb je de SMMB MAsterclass aangeschaft dan zitten er op dit moment de volgende bonussen bij:

 • Commitment Bonus #1 – YT Marketing;
 • Commitment Bonus #2 – Financiën en Boekhouding Training;
 • Commitment Bonus #3 – SMMB Audit Software.

Wat vinden klanten van de SMMB Masterclass cursus

Natuurlijk is het ook altijd fijn om te weten wat andere mensen van de cursus vinden en wat zei hebben ervaren. Als je op Boyd zijn website kijkt dan zie je veel positieve reacties. Ik heb een aantal reacties hieronder in een fotogalerij gezet zodat jij ziet dat er echt veel halen valt uit de cursus.

Eigen ervaring en eerlijke mening over de SMMB Masterclass cursus van Boyd Hoek

Na een aantal maanden kan ik dan ook mijn eerlijke mening geven over de SMMB Masterclass cursus. Ten eerste wil ik kwijt dat Boyd online nog wel eens in een verkeerd daglicht wordt gezet. Dit is na mijn mening niet waar en de cursus die hij aanbiedt is echt waardevol.

Tuurlijk is het wel even een investering maar dit betaald zich later echt terug. Je moet het ook zien in een investering in jezelf en dat zijn de meest waardevolle investeringen die je kan doen.

Stap voor stap leer jij (en ik dus ook) hoe je een succesvol bedrijf op kan zetten en hierbij heb je een goed verdienmodel. Ik heb inmiddels de investering in de cursus er al uit en verdien er lekker geld mee. Houdt er wel rekening mee dat je met consistentie moet werken om dit tot een succes te laten leiden.

Denk niet dat je binnen een paar weken al dikke winst hebt en bouw je bedrijf elke week weer uit om uiteindelijk voor dei 10K per maand te gaan. Dus wacht niet en schaf de cursus aan want deze is tijdelijk met hoge korting!

Kosten SMMB Masterclass

Nu wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. De kosten zijn normaal 3000 euro voor de cursus en dan krijg je het volgende:

 • ​6-Weeks trainingsprogramma
 • ​Script, kant-en-klare funnels & meer
 • Community + Wekelijkse Live Q&A Calls Met Boyd + LIVE meetups
 • ​Levenslang toegang
 • En de Bonussen

Gelukkig is er een tijdelijke KORTING op de cursus waardoor de cursus nog maar 997 euro kost. Een hele investering zal je denken maar de informatie en training die je er voor terug krijgt zijn zeer waardevol!

14 dagen niet goed geld terug garantie

Mocht je na het aanschaffen van de cursus nou denken van: het is niks voor mij. Wees dan niet getreurd, want er zit een 14 dagen niet goed geld terug garantie op de cursus. Hiermee krijg jij je geld weer mee terug!

Verschillende manieren online geld verdienen.

Ben je na het lezen van deze review niet enthousiast geworden over de SMMB Masterclass en zoek je andere mogelijkheden om online geld te verdienen? Kijk dan eens naar de volgende artikelen:

2 Comments

 1. Hey team technische-weetjes.com,

  Kwam net jullie site tegen en het ziet er echt super uit!!
  Heel tof wat jullie doen.

  Samen met mijn tweelingbroer hebben we laatst een nieuwe cash cow cursus gelanceerd.
  De Cash Cow University: https://cashcowuniversity.nl/

  Stel je zou het heel tof vinden om er een review over te schrijven en een extra inkomstenbron te creëren.

  Geven je gratis toegang tot onze cursus
  50% commissie
  €300 kortingscode voor je lezers

  We hebben een plug & pay affiliate account.

  Hierbij ons YouTube kanaal om ons beter te leren kennen: https://www.youtube.com/c/ECOMTWINS/videos

  Let me know, lijkt me heel leuk om samen te werken:)

  Groetjes,

  Florian

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.