Ben jij op deze pagina gekomen dan ben je vast op zoek naar een eerlijke en uitgebreide review over de Day Trading Masterclass cursus van Kevin Timmer. Of sta je op het punt de curus aan te schaffen maar wil je nog de mening weten van andere mensen over de cursus. Op deze pagina vindt je deze mening en ook hierbij mijn ervaring over de Day Trading Masterclass

Wat is Daytraden en wat is de Day Trading Masterclass

Voor het lezen van de review over de Day Trading Masterclass ga ik eerst uitleggen wat Daytraden nou precies is en wat de Masterclass globaal inhoudt.

Daytraden is niet meer dan het kopen en verkopen van effecten op de beurs. Je kan hierbij profiteren van prijsstijgingen en als je hier goed in bent kun je moeilijk onverwachts geld verliezen.

Kevin Timmer doet dit Daytraden op de Amerikaanse markt omdat hier veel winst te behalen is en je dus geld kan verdienen.

De Day Trading Masterclass leert jou hoe je in het Nederlands kan handelen op de Amerikaanse markt. Hierbij wordt niet gehandeld in Crypto.

De Masterclass is een zelfstudie met optie om lid te worden van een Commmunity waarin andere Nederlandse daytraders zitten.

Wordt je lid van deze community dan kan je live meekijken met succesvolle Nederlandse daytraders die van jou ook een Fulltime daytrader willen maken.

Wie is Kevin Timmer en is dit geen SCAM

Kevin Timmer is een ondernemer die al sinds 2014 bezig is op de Amerikaanse markt met Daytraden. Hij wilde dit tot een succes laten leiden en hiervan zijn baan een levensstijl van te maken en dat is hem gelukt!

Omdat Kevin dit allemaal zelf moest ontdekken heeft hem dit 2,5 jaar aan tijd gekost maar hij heeft uiteindelijk zijn successen en doelen behaald.

Kevin zit hoge bedragen in korte tijd om. Over deze omzet betaald dit alleen nog maar de belasting en de rest kan die allemaal voor zichzelf houden. Een ideaal verdien middel toch?

In Onderstaande Video op Youtube laat hij zien hoe je met een klein budget een grote omzet kan maken!

Conclusie is dat Kevin Timmer zeker geen SCAM of oplichter is, want hij heeft al veel ervaring met Day Traden en heeft veel successen behaald en met zijn kennis en ervaring wilt hij jou graag helpen.

Day Trading Masterclass Inhoud (wat krijg je bij aanschaf)

Wat krijg je nou allemaal bij aanschaf van de online cursus en wat houdt het inhoudelijk in dat ga je hieronder in het kort vinden.

12 uur video cursus

Dit bevat alle informatie die jij nodig hebt om van start te kunnen gaan. Je kunt deze video cursus van 12 uur op jouw eigen tempo bekijken en je hebt er levenslang toegang op.

Dagelijks samen live day traden

Kevin Timmer laat je er niet alleen voor staan! Hij deelt zijn scherm en mag dagelijks met hem mee traden. Hij maakt winst en jij maakt winst en dit doet die tussen 15:00-22:00

Grote Community met studenten & Traders

Waardevolle informatie wordt gedeeld en iedereen helpt elkaar. Vele handen maken licht werk is hier wel een mooi spreekwoord voor.

Leer Kevin zijn 4 strategieën

Jarenlang Tweaken, oefenen en backtesten hebben resultaat geboekt in zijn strategieën. Hij heeft nu een full-time inkomen en het leven wat die altijd wou hebben.

Wekelijkse mentoring sessies

Naast de live trading sessies zijn er ook nog wekelijks vraag en antwoord sessies. Alles wordt opgenomen dus kun je er niet bij zijn dan kan je het later terug kijken.

Day traden doe je veel via de computer
Day traden

Ingericht voor part-time trading

De gehele masterclass is afgestemt op mensen die een full-time baan hebben of nog op school zitten.

Gebruik Kevin zijn Scanners

Kevin gebruikt scanners om de beste trades te vinden. Deze scanners gaat hij met jouw delen.

(Tijdelijke) Bonussen Day Trading Masterclass

En er zijn natuurlijk ook Bonussen bij aanschaf van de cursus. Let er wel op dat de Bonussen tijdelijk zijn. Het gaat hier om de volgende Bonussen:

  • BONUS 1: Krijg mijn pro-scanners om geschikte aandelen te vinden;
  • BONUS 2: Dagelijkse lijst met aandelen die jij in de gaten kunt houden, zodat je percies welke aandelen je moet traden;
  • BONUS 3: Mijn excel sheets die ik gebruik om het traden eenvoudiger te maken.

Kosten Day Trading Masterclass

De kosten voor de Day Trading Masterclass zijn normaal 997 euro. Dit is een normaal bedrag voor wat je er voor terug krijgt.

Gelukkig heeft Kevin een actie lopen op zijn cursus waardoor deze via deze pagina maar 497 euro kost. Dat is dus een flinke korting van 500 euro!

Je krijgt een maand lang Gratis live trading sessies en wil je deze behouden dan betaal je hiervoor 99,- per maand. Dit bedrag heb je na een aantal goede trades er al weer uit dus met een beetje geluk kan je dit op 1 dag doen!

Ik zeg dat je dit aan moet houden want het is gewoon een goede garantie en je krijgt altijd alle goede en veel opleverende trades live te zien.

Garantie op de Day Trading Masterclass Cursus?

Ja, je kunt binnen 2 weken bepalen als deze cursus wat voor jou is want er is een wettelijke gerantieperiode van 14 dagen

Niet goed is geld terug voor de Day Trading Masterclass

Mijn ervaring en eindconclusie over de Day Trading Masterclass cursus

Toen ik aan Day Traden begon was dit voor mij ook compleet nieuw en wist ik niet heel goed waarin ik precies belande.

Gelukkig heeft Kevin mijn interesse voor het Day Traden opgewekt en daarom heb ik de cursus aangeschaft.

Na het volgen van de Video Cursus en het goed voor zorgen dat de basis erin zit kan ik jou zeggen dat ik na een periode van 4 maanden ook succesvol aan het beleggen ben op de Amerikaanse Beurs.

Ik heb de Live sessies waarvoor je maandelijks betaald behouden want hierdoor pak ik veel winst omdat de Informatie die Kevin deelt hierin heel waardevol is.

Mijn eindconclusie is dus ook dat ik zeer tevreden ben over de inhoud van de cursus en kan ik zeggen dat ik succesvol aan het Day traden ben.

Een sterke cursus heeft me hier gebracht waar ik nu ben en het is zeker een aanrader mocht je willen gaan beginnen met Day Traden!

Day Trading Masterclass kopen (met tijdelijke korting)

Mocht je na het lezen van de Review nou enthousiast zijn geworden over de Day Trading Masterclass en de online cursus willen aanschaffen. Wacht dan niet langer want hij is nu tijdelijk met hoge korting verkrijgbaar!

Meer methodes van online geld verdienen?

Mocht het Day Traden nou niks voor jou zijn bekijk dan eens onderstaande producten waarmee je online geld kan verdienen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.