Geld verdienen op en via het internet is een heel populair iets geworden de laatste tijd. Je hebt veel methoden van geld verdienen op het internet en 1 daarvan is beleggen. Nu is er daarvoor een zeer populaire cursus op de markt, genaamd de Trading Navigator Methode. In deze Review leg ik uit wat de Trading Navigator Methode is en wat mijn ervaringen hiermee zijn.

De Trading Navigator Methode

Nu ben je waarschijnlijk terecht gekomen op deze pagina omdat je interesse hebt in de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Dit is niet gek want dit is een populaire cursus op het internet!

Inhoud Trading Navigator Methode

Harm van Wijk heeft deze cursus opgezet en hij geeft hierin trainingen die uit 3 delen bestaat namelijk:

 • De software om mee te werken;
 • Verschillende varianten van deze methode;
 • De persoonlijke Coaching.

De persoonlijke coaching is een belangrijk deel want hierin wordt je precies uitgelegd wat belangrijk is in de wereld van beleggen. Deze uitleg kan je zien als regels die je moet weten om succesvol te kunnen gaan beleggen.

Risico’s leer je te beperken en je leert hoe je kunt spreiden in je aandelen. Laat hierdoor jouw vermogen groeien!

Door de lessen ga je steeds meer weten over de aandelemarkt zoals termen die je zou moeten kennen om te kunnen gaan beleggen.

Daarnaast krijg je toegang tot de software die je hierbij gaan helpen. Deze software helpt jou bij het op tijd kopen of verkopen van je aandelen.

Je hebt daarnaast nog de mogelijkheden om gebruik te maken van een stop loss of door te hedgen. Een hedg is een transactie of investering die de risico beperkt van jouw bestaande exposure.

Met deze software kun je zorgeloos beleggen want je hoeft niet de gehele tijd actief op te letten. Jij verteld het programma wanneer jij wilt verkopen of kopen.

Met beleggen bouw jij je winst op tot een maximum

2 Varianten

Er zijn 2 varianten beschikbaar namelijk de Trading Navigator Methode 1 en de Trading Navigator Methode 2.

In de eerste methode leer je hoe je moet beleggen in aandelen en in de tweede methode leer je te beleggen in opties i.p.v. aandelen

Wie is Harm van Wijk en is hij betrouwbaar?

Nu vraag je je waarschijnlijk af of Harm van Wijk wel te vertrouwen is en hij niet de zoveelste is die je belooft rijk te worden van het internet. hierop ga ik even dieper op in.

Wie is Harm van Wijk en waarvan is hij bekend?

Als je op de informatie kijkt van zijn site kan je zien dat hij een legitiem model heeft. Het BTW-nummer en het KVK-nummer zijn terug te vinden en je kan ook zonder al te veel moeite contact met hem opnemen.

Harm is bekend in Nederland door beleggen en hij is al uitgenodigd in verschillende programma’s zoals op radio en televisie. Hij werkt daarnaast samen met grote banken zoals ING, SNS, Alex en Lynx.

Voor de rest heeft Harm een boek geschreven genaamd ”in 10 stappen Succesvol beleggen” en is hij schrijver voor de telegraaf en Beursplaza.

Dit is Harm van Wijk de bedenker van de Trading Navigator Methode
Harm van Wijk

Mijn ervaring van de Trading Navigator Methode

Na het volgen van de cursus heb ik een paar belangrijke ervaringen opgedaan die ik hieronder graag met jullie wilt delen.

De eerste indruk

Nadat ik de cursus had aangeschaft opende ik gelijk de software en die zag er redelijk ingewikkeld uit. Het is een kwestie van gewenning en al gauw kwam ik erachter hoe het precies werkte.

Het is handig om rustig te beginnen en alles op een rij te zetten. Als je dit allemaal hebt gedaan en je gaat tijd steken in het ontdekken van de software dan kom je erachter dat het simpel is.

Leer wel te vertrouwen in de software want het is nog wel moeilijk om los te laten. Maar gaandeweg je de methode van Harm gaat gebruiken leer je hierin te vertrouwen.

Het systeem geeft signalen wanneer jij moet kopen of verkopen en het eindresultaat zal jou doen verbazen!

Daarna volgde ik de lessen

Het volgen van de lessen is natuurlijk het eerste wat je gaat doen na het globaal bekijken van de cursus en software.

De lessen die je volgt zijn samengesteld door Harm van Wijk en deze zijn duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Met het volgen van de lessen bouw jij een goede basis op die jouw gaat helpen bij het behalen van je doelen en successen.

De Trading Navigator Methode geeft dus een goede basis aan de beginnende belegger!

Het leren in beleggen is erg leuk door het volgen van de lessen. Tijdens het volgen van de lessen ben je ook al een beetje aan het beleggen en leer je hoe je winst maakt.

De Bonussen die je er bij krijgt

De volgende bonussen krijg je gratis bij aanschaf van de cursus

 • Bonus 1: 2 jaar lang alerts via Telegram;
 • Bonus 2: Geld verdienen met Opties e-book;
 • Bonus 3: Geld verdienen met Aandelen e-book;
 • Bonus 4: Speeders, Sprinters en Turbo’s e-book;
 • Bonus 5: 500 Euro MeXem transactietegoed

Eindconclusie

Je bent zeker al vast veel programma’s en methodes tegengekomen die je bakken met geld beloven in een zeer korte tijd. Vaak komt het niet zo uit en ben je al gauw sceptisch over online cursussen.

Harm van Wijk doet dit anders en hij maakt een verwachtingsbeeld dat reëel is. De Trading Navigator Methode is wel een product waarmee je geld kan gaan verdienen, alleen moet je hierin wel long term denken.

Toen ik de cursus kocht was ik in het begin ook sceptisch alleen na een tijdje begon in de waarde van de cursus in te zien en kan ik jou met een gerust hart vertellen dat ik nu succesvol ben in beleggen.

De Trading Navigator Methode is dus naar mijn zeggen een ideale methode om geld te verdienen alleen moet je hiervoor wel rustig je tijd gaan nemen en naar de aanwijzingen van Mark luisteren.

Ga dus niet meteen de beurs op en zorg ervoor dat je je basis goed hebt want zonder een stevige fundering kan je niks opbouwen!

De voor- en nadelen van de Trading Navigator Methode

Er zitten altijd voordelen en jammer genoeg ook nadelen aan een cursus. Deze voor en nadelen ga ik hieronder met jullie bespreken.

Voordelen van de Cursus

De cursus heeft de volgende voordelen:

 • Vergroot jouw kennis op de aandelenmarkt;
 • Geeft je de tips en tools of serieus geld te verdienen;
 • Met de bijgeleverde software makkelijk kopen en verkopen;
 • Ontwikkeling in inzicht in aandelen;
 • verkleinen van risico’s die je grote verliezen kunnen geven;
 • Je wordt ondersteunt door verschillende communities.

Nadelen van de cursus

De volgende nadelen zitten er helaas ook aan vast:

 • Je werkt aan de lange termijn dus je winsten zullen niet gelijk heel groot zijn omdat het product werkt aan de Long term (dus niet voor ongeduldige mensen);
 • Het risico blijft er natuurlijk altijd dat je geld verliest alleen wordt dit door de software en de cursus wel een stuk verkleint en beperkt.
Belggen doe je gemakkelijk door middel van de Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode nu met Tijdelijke Korting en Bonussen

mocht je nou na het lezen van dit artikel enthousiast zijn geworden over de gehele Cursus dan kunt u nu deze door middel van op onderstaande knop te klikken aanschaffen met tijdelijke korting en leuke bonussen.

Eerst doe je de gratis training voordat je bij de cursus komt om te kijken als dit wel echt wat voor jou is! Benieuwd naar andere manieren van Online geld verdienen kijk dan een naar de volgende artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.