De Bol Masterclass is een populaire cursus waarbij je geld leert verdienen op het internet. Het doel is dat je een e-commerce business op gaat zetten met behulp van Winston Zwemmer zijn lessen. Benieuwd wat je kan verwachten van deze cursus? Lees dan dit artikel waar ik hierop dieper op in speel.

Wie is Winston Zwemmer en is hij betrouwbaar?

Jia Ruan is een expert in e-commerce. Ook Winston Zwemmer is begonnen onderaan de ladder en heeft zich in de loop der jaren opgewerkt tot een succesvolle man.

Hij is dus de eigenaar van de Bol Masterclass en hierbij coacht hij andere mensen om ook succesvol te worden en te blijven met het behulp van het internet.

Is hij betrouwbaar? Vaak lezen mensen te snel een artikel en laatste tijd is nog wel eens aan bod gekomen dat hij een scam blijkt te zijn.

Ik kan je zeggen dat dit niet waar is want hij reikt jou alle tools uit die jou gaan helpen bij het opzetten van een succesvolle e-commerce business. Wel moet je hier zelf hard voor werken en heeft het tijd nodig totdat je veel gaat verdienen.

Jia Ruan

Wat is de Bol Masterclass ?

Zoals hierboven gezegd is de Bol Masterclass een online trainingsprogramma dat jouw in stappen leert om een succesvol e-commerce business start.

Deze e-commerce business is op Bol.com en hierbij begeleidt Jia jou persoonlijk en geeft hij jou tips en trics om deze business op te zetten.

In de training leer je de basis voor het inkopen van producten en deze verkoop je weer voor een hogere prijs. hiermee pak jij dus je winst.

Denk er alleen niet te makkelijk over en neem ook aan dat je hier tijd in moet steken om je e-commerce business tot een succes te laten groeien.

Inhoud online cursus Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een online cursus die bestaat uit 8 modules die bestaan uit een totaal van 30 video’s. Hierbij zitten ook PDF bestanden die bij de video’s horen.

Module 1: Welcome to the winning team

Hierin is Mindset heel belangrijk en krijgt deze ook een enorme oppepper. Heel erg leerzaam en hierin wordt ook besproken de weg naar succes, 100K mindset, Quest unlocked en Voertuig naar Vrijheid.

Module 2: Ground Zero

Met een goede basis laat je jou webshop tot een succes leiden en waarin wordt uitgelegd het gebruik van Bol.com, De platformen en het business model.

Module 3: The Goldmine

Vind je eigen weg op Bol.com en zorg voor een optimale research en listing.

Module 4: Artificial Intelligence

Kom sneller informatie te weten en kom daardoor eerder tot successen. Met daarin DNA voor succes, Data verzamelen en The Golden Calculator.

Module 5: Showtime

Nu wordt het leuk! Je gaat producten online zetten en investeren. Met daarin de Logistiek van Bol.com, Product online zetten en de Investering maken

Module 6: Monk Like Patience

Hierin moet je geduld hebben omdat je alle investeringen hebt gedaan en de producten dus binnen moeten gaan komen. Hierna kun je ze wel verkopen.

Module 7: The Next Apple

Bouw je eigen merk op en registreer deze met daarin Basis voor private labels, creëer je eigen merk, Merkregistratie en de omschakeling.

Module 8: 10x Time

Leer zaken uit te besteden en schakel je business op. Hierbij bouw je een passief inkomen op. Met daarin 10x Finances, Traffic, Forwarding Service en Bouw je Dreamteam.

Behaalde resultaten Bol Masterclass (zelf en anderen)

Ondertussen zijn er heel veel goede resultaten zichtbaar van de Bol Masterclass cursus en verdienen mensen echt goed geld hiermee.

Dit is niet vanzelf gekomen maar door hard werken en veel inzet te tonen kom jij ook op die succes die de anderen wel behalen.

Uiteindelijk gaat het leiden tot het opbouwen van passief inkomen en verdien jij dus online je geld en dit gebeurd zelfs wanneer jij slaapt!

Zie de Foto’s hieronder voor mijn behaalde successen en die van anderen.

De behaalde successen van de Bol Masterclass zijn groot en veel mensen hebben een passief inkomen
Behaalde Successen Bol Masterclass

Bol Masterclass Scam? Mijn eerlijke Mening

Zoals hierboven gelezen en gezien ben ik erg tevreden over de Bol Masterclass en kan je daarom ook gerust zeggen dat het zeker geen scam is en de kwaliteit van de cursus voldoet aan de verwachtingen en prijs.

Let er wel op dat je het uiteindelijk zelf moet gaan doen en je alles zo niet maar komt aanwaaien. Hard werken betaald zich uit en je zult zien dat jij ook een passief inkomen kan opbouwen door middel van het internet.

Andere manier van geld verdienen op het internet?

Tuurlijk zijn er heel veel andere manieren om geld te verdienen op het internet alleen niet alles werkt en moet je wel goed research doen voordat je wat begint.

Een goed alternatief voor geld verdienen op het internet is het beginnen met affiliate marketing. Wilt u hier meer over weten? Lees dan DEZE REVIEW waarin affiliate marketing wordt uitgelegd.

Kosten Bol Masterclass

Je betaald momenteel eenmalig 997 (normaal 2997) euro voor de complete cursus. Hier zitten de bonussen, groepscoaching, online comunity, webinars etc. in. Ook zit er een gedeelte van de mindset in.

Een complete cursus en hier heb je je gehele leven toegang op en plezier van. De cursus is bewust op dit bedrag uit gekomen omdat die heel waardevol is.

Ben jij een actienemer dan heb jij die 997 euro zo weer terug verdient en zul je zien dat het eigenlijk geen geld is voor de informatie en tools die je krijgt.

Ben jij dus iemand die actie onderneemt en zich er volledig in laat gaan dan gaat het je zeker lukken als je niet opgeeft!

Bol Masterclass kopen + Kortingslink

Zoals hierboven gezegd is de Bol Masterclass Cursus momenteel met korting. Wees er dus snel bij na interesse in deze cursus want je weet nooit wanneer de Korting weg gaat en 2000 euro is nog al wat geld.

Klik onder de afbeelding voor de Bol Masterclass Cursus en profiteer nu van de fikse korting.

Verschillende manieren online geld verdienen

Mocht de Bol Masterclass nou niks voor jou zijn maar je wilt wel online geld verdienen kijk dan eens naar de volgende artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.