Tegenwoordig zie je het steeds meer. Mensen die veel geld verdienen via het internet. Iedereen doet het op hun eigen manier. Drop shipping of affiliate marketing zijn 2 hele bekende vormen van geld verdienen op het internet en zijn qua populariteit stevig gegroeid in de laatste paar jaren.


Met slechts 1 Klik 500 Euro Verdienen? Zie hieronder het bewijs dat het kan

Tuurlijk kan je met slechts 1 klik heel veel geld verdienen. Zo verdien ik af en toe slechts met 1 klik 500 euro. Scrol naar onder voor bewijs met een afbeelding! En dat alleen met het toepassen van Affiliate Marketing! Nu al beginnen met Affiliate Marketing en veel geld verdienen? Klik dan hieronder voor de cursus met korting.

Aanleiding Affiliate Marketing Revolutie

Ben je nou zo nieuwsgierig geworden in het geld verdienen op het internet? En heb je jezelf ingelezen over affiliate marketing. Maar is er toch nog enige twijfel over deze methode, omdat je het misschien niet betrouwbaar vind?

Of omdat je eerst geld moet investeren in jezelf en dat het wat langer dan verwacht duurt voordat je geld gaat zien. Dan raad ik je het aan om deze review te lezen die gaat over Jacko Meijaard zijn AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE.

Hierin geef ik mijn eigen bevindingen en wat de inhoud is van de internet succes gids. Ook geef ik wat informatie over Jacko Meijaard hemzelf.

Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie

Wie is Jacko Meijaard?

De oprichter van de internet succes gids is Jacko Meijaard. Jacko is 29 jaar en geboren in het Zeelandse dorpje Yerseke. Middelbare school gevolgd op het Calvijn College en daarna naar de hogeschool in Utrecht gegaan.

De studie in Utrecht heeft die 1 jaar lang gevolgd waarnaar die voor zichzelf is begonnen om geld te gaan verdienen op het internet.

In het begin veel uitgelachen en raar gevonden door verschillende mensen. Maar kijk hem nu eens! 10 jaar later en hij verdient veel geld op het internet.


Inhoud affiliate marketing revolutie (Wat is het)

Als je hebt besloten om jezelf aan te sluiten bij de internet succes gids moet je voor jezelf een account aanmaken. Nadat je dit hebt gedaan en je gaat inloggen kom je op het beginscherm (zie onderstaande afbeelding).

Home page
Home page AMR

Hierin heb je een paar menu’s waar je op kan klikken. De menu’s zijn home, boards, trainingen en coaching.

In het boards menu vind je verschillende onderwerpen waar leden elkaar kunnen helpen en elkaar tips kunnen geven over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen op het internet. Denk hierbij aan SEO, WordPress en jezelf even voor stellen.


Trainingen Affiliate Marketing Revolutie

Nu komt het interessante gedeelte van de INTERNET SUCCES GIDS namelijk de trainingen. Hierbij ligt eraan waarvoor je hebt betaald.

Onderstaande afbeelding geeft weer wat er allemaal onder de trainingen valt en ik geef bij elke toegang een uitleg wat het inhoud. Deze zijn:

 • Uitproberen: Affiliate Marketing Revolutie;
 • Affiliate Marketing Revolutie;
 • Affiliate Marketing Revolutie- VIP Member;
 • 10K P/M Mindset;
 • 10K Club.
Trainingen Affiliate marketing revolutie

Volledige versie

Heb je betaalt voor de volledige versie van eenmalig 47 euro dan krijg toegang tot de volledige versie. In deze versie staan een aantal modules  waarin helemaal word uitgelegd en voorgedaan wat je allemaal moet doen om te beginnen met affiliate marketing.

Per module zijn er een aantal filmpjes waarin bijvoorbeeld uit word gelegd hoe je je eigen website moet maken maar ook hoe je geld kan verdienen door middel van e-mail marketing.

Ook legt Jacko uit hoe je hoog gaat scoren in Google want als je hoog scoort in Google dan komen er al gauw meer mensen op jouw website.

Daardoor kan je meer verkopen gaan doen. Voor deze verkopen krijg je commissie omdat de mensen via een link die op jouw website staat het product aan gaan schaffen.

De website die je gaat maken kan je met behulp doen van marketheme. Jacko raad dit aan en ik ook omdat marketheme een heel eenvoudige en makkelijke hulpmiddel is waardoor je snel een goed uitziende website kan maken.

Besluit je om Marketheme niet aan te schaffen maar je website te gaan bouwen via WordPress dan staan er in deze versie ook nog instructies hoe te werken met WordPress. Ook staat er nog een kop met teksten uit besteden.

Hierin word uitgelegd als je niet goed bent in teksten schrijven voor je website waar je dit kan laten uitbesteden. Jacko geeft hier de voorkeur bij een bedrijf dat hele goede teksten schrijft voor op het internet.

Ook ik heb hier 1 tekst door laten schrijven en de snelheid van de levering en de kwaliteit van de tekst is als zeer positief ervaren.

Verschillende Module’s Affiliate Marketing Revolutie

Hieronder zie je de inhoud van de volledige versie van de internet succes gids en deze is:

 • Inspiratie & Motivatie (10 Pagina’s);
 • Module 1: Starten met Affiliate Marketing (8 Pagina’s);
 • Module 2: Je Website inrichten (6 Pagina’s);
 • Module 3: Hoog scoren in Google (9 Pagina’s);
 • Module 4: Puntjes op de i (3 Pagina’s);
 • Module 5: Geld met e-mails (1 Pagina);
 • Module 6: Alles komt samen (4 Pagina’s);
 • Module 7: Meten is weten (2 Pagina’s);
 • Instructie 1: Je website zonder marketheme (3 Pagina’s);
 • Instructie 2: WordPress goed instellen (5 Pagina’s);
 • Instructie 3: Google is je vriend (5 Pagina’s);
 • Instructie 4: Geld verdienen met je website (2 Pagina’s);
 • Instructie 5: The money in the list (4 Pagina’s);
 • Instructie 6: Leads scoren (5 Pagina’s);
 • Teksten uitbesteden (1 Pagina).
Lessen Affiliate Marketing Revolutie
Volledige versie

Affiliate marketing revolutie – VIP Member

Mocht je toch het besluit nemen om je aan te sluiten als VIP member dan krijg je toegang tot een aantal webinars. Deze webinars zijn van December 2014 tot Augustus 2016. Voor de mensen die niet weten wat een webinar is.

Een webinar is een samenvoeging van de woorden Web en Seminar. Dit is een evenement waarbij alleen online publiek bij aanwezig is. Dit in tegenstelling tot een webcast, waarbij ook fysiek publiek aanwezig is.

In deze Webinars geeft Jacko tips en tricks die die in de volledige versie niet geeft en beantwoord die ook vragen van VIP members die vast lopen met affiliatie marketing. Een webinar duurt meestal 10 tot 25 minuten lang.

Vip gedeelte affiliate marketing revolutie
Vip-Member gedeelte

Kosten Affiliate Marketing Revolutie + kortingslink

De kosten voor het product zijn op dit moment afgeprijsd van 147 euro naar 47 euro. Let er wel op dat dit elk moment kan veranderen dus wees er snel bij.

Heb je het product aangeschaft dan zitten er ook nog leuke bonussen bij, deze zijn:

 • Facebook Cash Methode waarde: €67
 • Email Cash Tornado waarde: €97
 • Meer Cash Met Minder Doen waarde: onschatbaar
 • Geheime bonus waarde: €147

Mijn Ervaring van de Affiliate Marketing Revolutie

In het begin was ik zelf ook nog sceptisch over affiliate marketing. Vaak dacht ik van ‘zou het nou echt wel zo werken en is het echt zo simpel als het klinkt’.

Voordat ik begon heb ik me dus ook goed ingelezen in wat het is en als Jacko wel een betrouwbaar persoon is.

Op het internet kwam ik alleen maar positieve reacties tegen over affiliate marketing en over Jacko zelf. Hierdoor heb ik dus besloten om het ook gaan te doen! Let wel op dat je motivatie hoog moet zitten wil je dit tot een succes laten leiden.

Consistentie is hiervoor een mooi woord. Je gaat pas resultaat zien als je maanden of zelfs jaren hiermee bezig bent en je moet dus niet denken dat het gelijk binnen 1 week veel geld oplevert.

Je moet eerst in jezelf durven te investeren wil je echt goed geld gaan verdienen op het internet. Ik ben nu zelf maanden bezig met de internet succes gids en ik heb mezelf ook aangesloten bij de 10K club.

De 1 op 1 begeleiding van Jacko is goed en je gaat eerst de basis opbouwen voordat je verder gaat uitbouwen, dit kan in het begin even saai zijn maar geef niet op want de commissies komen vanzelf.

Zie hieronder een aantal afbeelding waarin in geld verdien d.m.v. affiliate marketing!

Stel realistische doelen!

Waar handig om mee te beginnen is met het stellen van Realistische doelen. Kijk hierbij in wat voor niche je zit en hoeveel concurrentie hier op zit en maak hiervan je doelen.

Verwacht gewoon niet dat je in de eerste 2 maanden al duizenden euro´s ophaalt en stel je doelen op lange termijn. Lange termijn denken levert het meeste geld op uiteindelijk.

Keyword onderzoek

Doe voordat je een product gaat promoten via een blog artikel eerst goed onderzoek naar keywords. Dit onderzoek naar deze keywords wordt geheel uitgelegd in de cursus en je zult zien dat onderzoek hier na doen helemaal niet moeilijk is en je het veel geld kan opleveren!

Kies een Niche dat bij jou past

Een niche is het eerste wat je gaat kiezen als je een website op wilt gaan richten. Een niche kan bijvoorbeeld in de sport en gezondheid zijn. Maar ook in de business of in de Techniek!

Kies vooral een niche waar jij je fijn bij voelt en veel over kan vertellen want dan houdt je je Consistentie ook goed vast en laat jij jouw website tot een succes leiden!

De sleutel naar succes in Affiliate Marketing

Hierbij kan ik zeggen dat Consistentie de grootste sleutel is naar succes in Affiliate Marketing. Doe je niks met Consistentie dan heeft jou website weinig toekomst wat betreft Affiliate Marketing.

Neem als vuistregel dat je elke week 1 a 2 nieuwe blog berichten plaatst en houdt dit eens vol. De commissies gaan dan vanzelf komen en jou website word in de loop de maanden steeds groter en groter en je krijgt steeds meer commissies binnen!

Jacko Meijaard Scam of oplichting?

Ook kan ik hierbij zeggen dat Jacko Meijaard en de internet succes gids zeker geen oplichting zijn. Dit omdat je gelijk toegang krijgt tot alles na betaling en Jacko ook altijd snel reageert op je e-mails.

De begeleiding is goed maar houdt er wel rekening mee dat jij dit tot een succes moet laten leiden en Jacko je hierbij een hele goede basis geeft.

Twijfel dus niet en begin gelijk met de internet succes gids, Want ik heb al redelijk wat commissies binnen in die 14 maanden!

Kortingslink Affiliate Marketing

Andere manieren van geld verdienen op het internet

Denk je nou bij jezelf dat affiliate marketing niets voor jou is? Kijk dan eens naar de volgende reviews waarbij je ook geld kan verdienen via het internet. Ook deze cursussen worden aangeraden omdat ze veel succes boeken. Het zijn de volgende cursussen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.