Freds Bouwtekeningen is al een hele lange tijd online verkrijgbaar en doet het goed. Dit maakt natuurlijk veel mensen nieuwsgierig naar het product en bij deze een review over Freds Bouwtekeningen.


Waarom de review over Freds bouwtekeningen

Vandaag geef ik je een review over Freds bouwtekeningen. Zoals de naam al zegt gaat het product over klussen. Nu ben je uitgekomen op deze pagina omdat je nieuwsgierig bent over het product, Freds bouwtekeningen. Je wilt je er zelf meer in verdiepen en dat is je goed recht voordat je het product gaat aanschaffen.

Ik heb nu zelf het product aangeschaft en uitgeprobeerd. Ik geef nu een review over wat je kan verwachten van het product. Misschien denk je bij jezelf ‘’is dit oplichting?’’ Ook hier ga ik wat over vertellen. Ben je geïnteresseerd en wil je alles te weten komen over Freds bouwtekeningen, lees dan gerust verder.

Wie is De verkoper van Freds Bouwtekeningen?

De maker en tevens de verkoper van Freds bouwtekeningen is Fred Schouten. Fred zelf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. Denk je nou, ik wil graag contact opnemen met Fred? Dan kan dat via de website van Freds bouwtekeningen.

Omdat vaak slechte bouwtekeningen vindt op het internet, claimt Fred dat je met zijn bouwtekeningen veel geld en tijd kan besparen. Dit komt omdat het pakket van Fred veel en duidelijke bouwtekeningen bevat, hierdoor vind je altijd wel iets dat je nodig bent voor een bepaald soort klus.

Freds bouwtekeningen

Inhoud Freds bouwtekeningen pakket

Een pakket dat bestaat uit heel veel bouwtekeningen met erbij:

 • Materiaallijsten
 • Instructies
 • Bonussen
 • 10.000 bouwtekeningen

Heb je het product aangeschaft dan krijg je toegang tot het leden gedeelte. In dit leden gedeelte vind je grote aantallen bouwtekeningen. Doordat er zoveel bouwtekeningen zijn, zijn ze netjes in een categorie gezet.

Ik geef hierbij een aantal categorieën weg die je in het pakket kan verwachten:

 • Speelgoed
 • Bureau’s
 • Kledingkasten
 • Lampen
 • Bedden
 • Banken
 • Gereedschapskisten
 • Eettafels

Zie hieronder afbeeldingen van een aantal van de vele categorieën van Freds Bouwtekeningen.

De bonussen die het pakket bevatten zijn.

1ste bonus

Een membership die levenslang geld. Dat is goed om te horen, want wie heeft nou zin om elk jaar maar weer te betalen voor een membership? Ik niet en daarom vind ik dit een leuke bonus. Houd er wel rekening mee dat mocht de site een keer op houden met bestaan dat je niet meer je bouwtekeningen op kan zoeken.

2de bonus

Een CAD en DWG software pakket, waarmee je CAD bestanden kan aanpassen en openen. De CAD software die je krijgt is kosteloos en kan je ook gratis downloaden als je er na zoekt op het internet. De CAD software met licentie heeft al een waarde van 650 euro.

3de bonus

Ben je geen ervaren klusser dan is deze bonus wat voor jou. De bonus is namelijk een gids met bouwtekeningen voor meubels van steigerhout. Deze gids is prettig te lezen omdat deze in het nederlands is. De gids kan van grote waarde zijn want steigerhouten meubels verkopen nog steeds erg goed op het internet. Hiermee kun je dus  makkelijk geld mee verdienen.

4de en 5de Bonus

Doe-het-zelf Winst boek en doe het zelf Bouwkundige benamingen boek. Hieronder is een afbeelding te zien van de bonussen die je krijgt bij de aanschaf van Freds Bouwtekeningen.

Bonussen Freds Bouwtekeningen

Kosten Freds Bouwtekeningen

Voorde actuele kosten verwijs ik naar de site van Freds bouwtekeningen zelf (vaak veranderd dit). Maar via HIER krijg je sowieso korting op het Product. Het zijn al zo veel bouwtekeningen dat je als doe-het-zelfer veel in elkaar kan zetten. De projecten die je in elkaar zet kan je weer verkopen op het internet zodat je het geld dat je er in hebt geïnvesteerd makkelijk terug kan verdienen.

Twijfel je toch nog en heb je het product aangeschaft, treur dan niet want er zit een 30-dagen niet goed geld terug garantie bij. Dit doet Fred omdat hij 100% achter zijn product staat.  Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen voor het opzeggen van het pakket.

Klanten beoordeling

Op facebook en youtube kan je een aantal beoordelingen vinden van klanten over het pakket van Freds bouwtekeningen. De reacties die je leest zijn positief en ik stem hier mee in want het is een handig een nuttig product als je het aanschaft.

Freds bouwtekeningen review

Freds Bouwtekeningen scam of oplichting?

Hierbij kom ik dus ook gelijk op het punt van: is Freds bouwtekeningen nou oplichting? Freds bouwtekeningen is geen oplichting. Freds bouwtekeningen is een pakket dat zeer breed is en waarmee je heel lang kan werken.

Je krijgt echt wat je word beloofd! Instructies, materiaallijsten en de bouwtekeningen zelf natuurlijk. Heb je nou nog twijfels bij het bouwtekeningen pakket. Schaf hem dan aan, want je kan altijd je geld terug vragen in de eerste 30 dagen. Uit ervaring zeg ik dat dit niet hoeft.


Doe het zelf projecten met Freds Bouwtekeningen

Zelf heb ik Freds Bouwtekeningen al een tijdje en ik heb al een aantal dingen gebouwd met behulp van de bouwtekeningen. Wat ik heb gebouwd is onder andere:

 • Hoekbank voor buiten;
 • Tafel voor buiten;
 • TV-meubel;
 • Plantenbak voor buiten;
 • Salontafel.

Doe het Zelf

Zie in de fotogalerij hieronder de afbeeldingen van de gemaakte projecten. Ik ben er hartstikke blij mee en het was gemakkelijk om ze te maken

Mijn ervaring en eindconclusie

Mijn verwachtingen zijn overtroffen met de aanschaf van Freds bouwtekeningen. Voor de prijs wat je er voor betaald krijg je genoeg weer. Je krijgt toegang tot wat je beloofd is zoals:

 • Bouwtekeningen van goede kwaliteit en compleetheid
 • Nederlandse uitleg
 • Genoeg bouwtekeningen om je lang mee te vermaken
 • Maatvoering die in millimeters is
 • Materiaallijsten en zaaglijsten

Ik heb ook positieve punten gevonden bij bouwtekeningen die je op het internet niet krijgt. Wat mij betreft is dit een bouwtekeningen pakket waar veel meer dan de huidige verkoopprijs voor gevraagd kan worden. Ik sta er dan ook niet van te kijken als de prijs zeer binnenkort omhoog gaat. Houd hier dus rekening mee!

Plus en Min punten Freds Bouwtekeningen

Ik zet als laatste alle plus en minpunten op een rij. Dit is gebaseerd op hoe ik Freds Bouwtekeningen ervaar. De Pluspunten van Freds Bouwtekeningen zijn als volgt:

 • Bij alle bouwtekeningen zit een zaag/materiaallijst hierdoor weet je precies wat je nodig hebt voor de klus;
 • De Bouwtekeningen en het Membergedeelte zijn allemaal in het Nederlands;
 • Maatgeving is in millimeters;
 • Door dat er een zoekfunctie in het Membergedeelte zit kan je makkelijk bij de juiste bouwtekeningen komen;
 • Er wordt veel beloofd op de salespagina en dit komt Fred ook allemaal na. Je krijgt toegang op alles wat je gezegd wordt;
 • De verhouding tussen prijs en kwaliteit is zeer goed. Je betaalt een redelijk laag bedrag en krijgt er heel veel voor terug (duizenden bouwtekeningen).

Helaas heb ik ook een paar minpunten ervaren met Freds Bouwtekeningen en deze kan je hieronder lezen:

 • Op de verkooppagina kan je soms het gevoel krijgen dat ze wat opdringerig zijn, Stoor je hier niet teveel aan en kijk er doorheen;
 • Er zijn nog niet super veel ervaringen van andere kopers te vinden, dit is jammer want het product heeft zich in de jaren goed bewezen en daarom mogen mensen wel wat vaker hun ervaring over het product geven.

Fred Bouwtekeningen kopen met korting!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.